luni, 25 februarie 2013

Orange lansează 3 noi smartphone-uri: Nivo, San Remo şi Lumo


Orange Nivo şi Orange San Remo se numără printre cele mai recente telefoane aduse unui portofoliu care se bucură tot mai mult de aprecierea clienţilor Orange şi care îmbină o bogată experienţă a utilizatorului cu cea mai bună valoare pentru clienţi. Orange Lumo este primul smartphone 4G LTE al operatorului.

Orange Nivo - Smartphone Orange destinat tinerilor şi pieţelor care introduc pentru prima dată smartphone-uri, prevăzut cu ecran de 4” (800x480px), procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S2 la 1 GHz, cameră foto de 5MP şi Android 4.1 (Jelly Bean).

Orange San Remo - primul smartphone Orange în format mare, cu ecran de 4,7” (800x480 px) şi design subţire, cu o grosime de doar 8,2mm, procesor dual-core 1GHz ARM Cortex A9, cameră foto principală de 8MP şi una secundară de 2 MP, şi Android 4.1(Jelly Bean).

Smartphone-urile lansate de Orange sunt reprezentative pentru diversitatea dispozitivelor pe care şi le doresc clienţii Orange, de la dispozitive vârf de gamă pentru clienţi pretenţioşi, la smartphone-uri de bază puternice pentru cei care caută un dispozitiv rezonabil, fără compromisuri în privinţa experienţei.

În Spania, modelul Orange Monte Carlo a fost cel mai bine vândut telefon al anului 2012, iar dispozitivele Orange s-au clasat printre primele 10 în Marea Britanie, Franţa şi România cu modelele Orange Dallas, Orange Pasadena şi Orange Sydney. Succesul acestor telefoane este dovada faptului că acum clienţii îşi doresc şi alte opţiuni, pe lângă vasta gamă de telefoane vândute de Orange şi realizate de producătorii tradiţionali de dispozitive.

Smartphone-urile Orange Nivo şi Orange San Remo vor fi lansate începând cu prima jumătate a anului pe o serie de pieţe Orange, printre care România, Slovacia şi Spania. Preţurile vor fi anunţate în momentul în care modelele vor fi disponibile la nivel local, însă vor fi în concordanţă cu preţurile şi tarifele valabile pentru smartphone-urile Orange existente.

Orange San Remo şi Orange Nivo vor fi expuse în premieră în cadrul Congresului Mondial al Comunicaţiilor Mobile 2013 şi pot fi văzute la standul Orange, sala 5, stand 5H110. Alături de acestea se va afla şi Orange Lumo, primul smartphone al operatorului cu capabilităţi 4G LTE, ecran de 4,5 inch 960x540px, procesor 1.2GHz dual-core Qualcomm S4 Plus, cameră de 8 MP şi Android 4.1 Jelly Bean.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu