joi, 28 februarie 2013

Orange deschide primul Care Center din Sibiu

Orange inaugurează astăzi primul Orange Care Center din Sibiu la adresa str. Nicolae Bălcescu, nr. 41, ce va fi deschis în timpul săptămânii până seara târziu şi sâmbăta.

Serviciile oferite de Orange Care Center Sibiu sunt disponibile tuturor, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange şi indiferent de tipul de telefon pe care îl deţin.
În cadrul acestui centru cei interesaţi pot beneficia de o gamă largă de servicii de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft pe loc până la transfer de conţinut.

Toate activităţile au loc într-o zonă deschisă, astfel încât clienţii pot vedea cum lucrează specialiştii Orange cu aparatele lor. Reparaţiile telefoanelor în punctele Care Center se fac pe loc în peste 70% din cazuri, iar timpul de aşteptare este de maxim o oră. În cazul în care telefonul nu poate fi reparat pe loc, Orange oferă temporar un alt telefon până la soluţionarea problemelor.

Începând din anul 2010 Orange a deschis în România 7 puncte Care Center pentru asistenţă rapidă şi service pentru defecţiuni uşoare ale telefonului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu