joi, 14 februarie 2013

LG lansează a doua generaţie de smartphone-uri din seria L

În acest an, în cadrul Mobile World Congress (MWC), LG prezintă noua generație Optimus Seria L II. Renumita serie L a evoluat prin includerea elementelor estetice de design contemporan și a inovațiilor care îmbunătățesc varianta originală. Cu mai mult de 10 milioane de telefoane Optimus Seria L vândute în primele 10 luni, Seria L II pare să perpetueze această tendință prin stilul sofisticat și caracteristici unice.

LG Optimus Seria L II păstrează aspectul atrăgător al primei serii L, dar cu accente mai rafinate. Filosofia de design al Seriei L II a fost îmbunătățită prin includerea a patru noi elemente de design: Design fără ramă, Contur Laser Cut, Design atrăgător al carcasei din spate, Iluminare LED inteligentă pe tasta home.

Seriile L II oferă, de asemenea, o gamă extinsă de funcții utile pentru utilizatori, printer care și funcțiile unice smartphone-urilor LG, precum QuickMemo, Quick Button și Safety Care. QuickMemo le permite utilizatorilor să capteze și să împărtășească celorlalți idei scrise de mână, printr-o simplă atingere cu degetul. Quick Button le permite să personalizeze o tastă rapidă pentru a accesa orice aplicație, cum ar fi camera, browser-ul, player-ul de muzică și chiar QuickMemo. Safety Care oferă trei opțiuni – Emergency Call Forwarding, Phone Non-Usage Notice și My Location Notice, care pot fi programate pentru a contacta o persoană apropiată în caz de urgență.

Experiența de utilizare este îmbunătățită prin display-ul IPS de rezoluție superioară și bateria cu durată de viață extinsă încorporate în modelul Optimus Seria L II. Mai mult, versiunile Dual SIM ale modelelor Optimus Seria L II le vor permite utilizatorilor să folosească un singur telefon atât pentru apeluri legate de business, cât și pentru cele personale.

Versiunea Dual Sim a modelului Optimus L7 II va fi prima lansată, din rândul noii serii, urmând să fie prezentată pentru prima dată în Rusia, săptămâna aceasta. Modelul Optimus L7 II va include caracteristicile UX unice LG, precum QSlide și QuickTranslator.

LG Optimus L3 II cu display de 3.2-inci QVGA IPS și baterie 1,540mAh și Optimus L5 II cu un display mai mare de 4.0-inci WVGA și baterie 1,700mAh vor fi disponibile la o dată ce va fi făcută publică mai târziu.

Specificații cheie ale noului LG Optimus L7 II:

  • Chipset-ul: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)
  • Memorie: Peste 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD
  • Display: 4.3-inci WVGA IPS
  • Camera: Spate 8.0MP cu LED Flash / Frontal VGA
  • SO: Android 4.1 Jelly Bean
  • Baterie: 2,460mAh
  • Dimensiuni: 121.5 x 66.6 x 9.7 mm / 122.2 x 66.6 x 9.7 mm (Dual-SIM)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu