marți, 26 februarie 2013

Nokia Lumia 720 şi Nokia Lumia 520 extind portofoliul Windows Phone 8

În cadrul Mobile World Congress (MWC) 2013, Nokia a anunţat planurile sale de a extinde inovaţiile de vârf către mai mulți utilizatori din mai multe pieţe. Patru noi terminale aduc inovaţie în noi segmente de preţ, iar serviciul de geolocalizare Nokia HERE devine disponibil pentru dispozitive non-Nokia din ecosistemul Windows Phone.

Nokia Lumia 720 oferă performanţă de top a camerei foto, în segmentul de preţ mediu. Datorită aperturii mari, de f/1.9 şi tehnologiei optice exclusive de la Carl Zeiss, utilizatorii pot realiza fotografii luminoase, atât ziua cât şi noaptea, iar camera frontală cu unghi larg şi înregistrare la calitate HD face realizarea de fotografii şi apeluri video mai plăcută.

Lumia 720 are procesor dual-core, 512 MB RAM, capabilităţi NFC, şi o baterie cu o capacitate de 2000 mAh. Device-ul are o grosime de 9 mm şi o greutate de 128 de grame.

Smartphone-ul cu design compact şi elegant oferă cele mai noi experienţe de top Nokia Lumia, precum Nokia Music, serviciul de geolocalizare Nokia HERE şi opţiunea de utilizare a carcasei cu încărcare wireless.

Nokia Lumia 720 va costa în Europa 249 de Euro.

Nokia Lumia 520 este cel mai ieftin telefon Nokia cu Windows Phone 8, livrând experienţe oferite în mod normal de smartphone-uri de top, precum lentilele digitale ce se regăsesc pe vârful de gamă Nokia Lumia 920, serviciul Nokia Music integrat, pentru muzică gratuită, chiar şi offline şi serviciul de geolocalizare HERE. Ecranul tactil super-senzitiv de 4 inchi oferă o experienţă de conţinut mai responsivă şi captivantă, comparativ cu capabilităţile ce se găsesc în mod normal în acest segment de preţ. Nokia Lumia 520 are un  procesor dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM şi o cameră foto de 5 MP capabilă de filmare 720p.

Nokia Lumia 520 va fi lansat iniţial în China, la un preţ estimativ de 185 de dolari. Device-ul va ajunge şi pe celelalte pieţe (inclusiv Europa), ulterior.

Nokia a anunţat, de semenea, că în urma lansării Nokia Lumia 920T anul trecut de către China Mobile, cel mai mare operator de telefonie din lume va comercializa Nokia Lumia 720 şi Nokia Lumia 520 în China. Mai multe detaii privind data disponibilităţii vor fi anunţate în timp util.

Nokia 105 şi Nokia 301 aduc experienţe aspiraţionale Lumia pe telefoane mobile

Nokia a lansat, de asemenea, Nokia 105, terminalul cu cel mai accesibil preţ de până acum şi Nokia 301, pentru acces la Internet şi email la costuri reduse, precum şi capabilităţi foto inspirate de smartphone-urile Nokia Lumia.

Nokia 105 este ideal ca prim telefon mobil, având un ecran color luminos, cu meniuri clare şi funcţionalităţi esenţiale precum radio FM, ceasuri cu alarmă, ceas vocal, rezistenţă la praf şi lichide şi lanternă. Rezistenţa şi durata de viaţa a bateriei de 35 de zile îl fac ideal şi pentru utilizatorii care doresc un terminal de rezervă.

Nokia 301 este disponibil într-o paletă de culori îndrăzneţe, având un design elegant, conexiune la internet rapidă 3.5G şi aplicaţia Nokia Xpress Browser preîncărcată, care creşte eficienţa traficului de date cu până la 90%. Este cel mai accesibil terminal Nokia ce oferă streaming video şi noi capabilităţi foto inteligente, fiind inspirat de lentilele digitale de pe smartphone-urile Nokia Lumia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu