marți, 28 februarie 2012

Nokia Lumia 610, cel mai ieftin smartphone cu WP7

Nokia şi-a extins gama de produse cu Windows Phone prin introducerea noului Nokia Lumia 610, cel mai accesibil terminal Lumia lansat până acum şi intenţionează să extindă şi disponibilitatea Lumia 900, premiat în industrie, pe mai multe pieţe din afara SUA.

Creat pentru tineri care doresc un prim terminal Lumia cu Windows Phone la un preţ accesibil, Nokia Lumia 610 oferă acces rapid la reţele de socializare, browser web, muzică, jocuri, navigaţie şi zeci de mii de aplicaţii din Windows Phone Marketplace. Va fi disponibil în patru culori vibrante, la un preţ estimativ de doar 189 euro înainte de taxe şi subvenţii, iar livrările sunt programate să înceapă din al doilea trimestru al acestui an.

Nokia Lumia 610 are un ecran de 3,7 inch WVGA, procesor la 800 Mhz, 256 MB de RAM şi 8 GB memorie pentru stocare.

Nokia Lumia 900, lansat în Ianuarie ca primul smartphone Nokia compatibil cu standardul LTE, va fi disponibil cu tehnologia HSPA dual-carrier de până la 42,2 Mbps. Experienţa superioară a conţinutului redat pe ecranul capacitiv ClearBlack AMOLED de 4,3 inci al terminalului şi acumulatorul cu capacitate extinsă vor fi disponibile în mai multe ţări din întreaga lume.

Nokia a anuntat şi noul Nokia Reading, care va oferi o experienţă integrată de citire. Cu Nokia Reading, utilizatorii se vor putea bucura mai uşor şi mai rapid de ştiri, cărţi, cărţi audio, inclusiv un catalog de material de citit în limba locală şi posibilitatea de a accesa conţinut offline.

Anunţurile vin după un an în care Nokia a lansat Lumia 710, 800 şi 900 înainte de datele anticipate, dispozitivele fiind foarte bine primite în industrie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu