luni, 13 februarie 2012

Allview M6 Stark, un telefon Dual SIM accesibil şi rezistent

Allview lansează un nou telefon Dual SIM în gama entry - M6 Stark. Modelul este prevăzut cu m3 player care redă sunet stereo, radio FM, cameră foto, conectivitate la internet prin GPRS şi memorie externă de până la 16 GB. Fiind robust şi usor de utilizat datorită meniului intuitiv, M6 Stark este potrivit celor care îli doresc un telefon Dual SIM accesibil ca funcţionalitate şi preţ.

Allview M6 Stark are un design compact, cu inserţii metalice şi vine în două variante de culoare: negru şi alb. Deşi este un model ieftin, acesta dispune de conexiune la internet GPRS prin protocol WAP care oferă acces la pagini de ştiri. De asemenea, M6 Stark substituie un MP3 player portabil datorită memorie extinse de până la 16 GB prin microSD card, care poate stoca peste 5000 de melodii.

Suportul multimedia al aparatului este completat de conectivitatea prin bluethooth 2.1 care permite schimbul de fişiere cu alte terminale şi de camera foto integrată de 1.3 MP. Fotografiile realizate se pot trimite prin MMS sau bluetooth.



Allview M6 Stark este disponibil în magazine şi în mediul online la preţul de 179 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu