luni, 6 februarie 2012

Evolio U9, cel mai uşor notebook din lume, în România de la 1799 lei

Evolio anunţă lansarea comerciala a lui U9, cel mai uşor notebook din lume. Notebook-ul U9 este ultrasubţire, având o grosime de numai 19 mm, şi ultrauşor, având o greutate de doar 985 gr.

Unul din punctele forte ale ultraportabilului este ecranul de tip Super LED, cu diagonala de 29,5 cm (11.6 inch). Ecranul are un contrast şi o luminozitate superioară notebook-urilor clasice şi, în plus, reflectă extrem de puţin lumina solară sau ambientală.

Un alt punct forte este autonomia. Datorita consumului redus de energie, U9 are o autonomie de funcţionare de 4 până la 5 ore.

U9 încorporează cel mai nou procesor Intel Dual Core 1,6 GHz: Cedarview, o memorie RAM de 2 GB, iar Hard-disk-ul de tip SSD vine în două variante: de 64 sau 128 GB. Ultraportabilul este echipat cu noua tehnologie de accelerare grafica Intel PowerVR Core, ceea ce permite rularea cursivă a tuturor formatelor video Full HD.

Noul Notebook Evolio este dotat atât cu interfaţă HDMI, cât şi cu port pentru monitor VGA, ceea ce conferă avantajul conectării la orice televizor, display sau proiector extern.

Produsul se poate achiziţiona din reţeaua de retail Altex, sau din cele mai importante magazine on-line, la preţuri începând cu 1799 lei, TVA inclus.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu