luni, 6 februarie 2012

Allview lansează AllDro 2 Speed, tableta 3G cu ecran de 8 inch şi preţ mic

Allview lansează tableta 3G cu ecran capacitiv multitouch de 8” - AllDro 2 Speed. Modelul rulează sistemul de operare Android 2.3.4 şi este prevăzut cu procesor Cortex A8 de 1,2 GHz, procesor grafic Mali 400 MP cu patru nuclee, 1 GB RAM, două camere foto, memorie internă de 8 GB şi conectivitate la internet prin Wi-Fi şi dongle 3G.

Datorită configuraţiei tehnice avansate şi a conţinutului bogat în aplicaţii, tableta combină funcţionalităţile pentru activitatea profesională cu cele dedicate timpului liber pentru a oferi o experienţă multimedia inedită.

Ecranul capacitiv multitouch de 8” proporţionat 4:3 facilitează editarea documentelor, citirea cărţilor electronice şi navigarea pe internet. Mai mult, tableta se poate transforma într-o consolă de jocuri pe care le redă direct în browser sau din memorie.

La redarea fişierelor video de pe internet tableta realizează streaming full HD direct în interiorul paginilor prin browser-ul HTML5 cu suport Flash instalat. Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile şi cu o capacitate de redare adecvată, face posibilă vizionarea filmelor până la rezoluţii Quad Full High Definition (2160p).

Alături de aplicaţiile de e-mail şi office, în activităţile de business, tableta permite prin conexiunea DLNA transferul de fişiere multimedia (filme, imagini, muzica) către un televizor sau proiector în condiţii optime de sincronizare fără a fi necesară conectarea prin cablu.

Tableta Allview AllDro 2 Speed  poate fi găsită în reţelele de magazine partenere şi în mediul online la pretul de 799 lei. Pachetul standard include alături de tabletă un cablu OTG, alimentator şi căşti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu