marți, 3 ianuarie 2012

Samsung lansează Galaxy Ace Plus


Un nou an, un nou telefon, un nume vechi - Samsung a anunţat că lansează Galaxy Ace Plus, ce vine cu aceleaşi facilităţi ca şi vechiul Galaxy Ace, excepţie făcând câteva detalii.

Samsung Galaxy Ace era oferit cu Android 2.2, un ecran de 3,5 inch şi procesor la 800 Mhz. Noul Galaxy Ace Plus vine cu Android 2.3 Gingerbread, ecran de 3,65 inch şi procesor la 1 Ghz. Până aici e bine, însă trebuie menţionat că ecranul are aceeaşi rezoluţie HVGA (320x480) ceea ce se traduce printr-o uşoară scădere a clarităţii.

Printre specificaţiile terminalului Galaxy Ace Plus regăsim o cameră de 5 MP cu autofocus şi flash LED, bluetooth 3.0, 512 MB RAM (faţă de 276 MB la modelul Galaxy Ace) şi 3GB de memorie internă (2 GB pentru conţinut multimedia şi 1 GB pentru aplicaţii), extinsă printr-un slot microSD. Bateria este ceva mai mică decât la Galaxy Ace, ceea ce cu siguranţă nu-i va încânta pe clienţi. Galaxy Ace Plus are o baterie Li-Ion de 1.300 mAh.

Samsung Galaxy Ace Plus va fi disponibil din această lună pe piaţa din Rusia, urmând ca şi în restul Europei să ajungă curând, la început de 2012. Deocamdată nu se cunoaşte preţul, dar cu siguranţă nu va fi cu mult mai mare decât actualului Galaxy Ace, ce se vinde în România de la circa 900 lei (fără conectare).

Video: Samsung Galaxy Ace Plus - review

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu