marți, 10 ianuarie 2012

CES 2012: Xperia ion, primul smartphone 4G LTE de la Sony

Xperia ion, primul smartphone LTE de la Sony a fost lansat ieri la CES (Consumer Electronics Show) 2012, urmând a fi disponibil exclusiv în SUA la operatorul AT&T, începând cu al doilea trimestru al anului.

Xperia ion de la Sony are un ecran de 4,6 inci cu rezoluţie HD (1280x720 px) ce oferă o experienţă vizuală deosebită. Pentru entuziaştii foto, Xperia ion are o nouă inovaţie de captură: camera HD porneşte din modul stand-by până la prima fotografie în doar 1,5 secunde. Calitatea impresionantă a imaginii este asigurată de camera de 12 MP cu senzor EXMOR-R, fără rival printre terminalele cu Android. Adiţional, există şi o cameră frontală de 1,3 MP, cu calităţi HD de asemenea.

Printre celelalte specificaţii ale noului Sony Xperia ion se află un procesor dual core la 1,5 Ghz, 1 GB de RAM,  memorie internă de 16 GB (expandabilă printr-un slot micro SD).

Noul smartphone Sony Xperia ion va fi disponibil din trimestrul doi în SUA cu Android 2,3 Gingerbread, dar cu siguranţă va urma şi un upgrade la Android 4.0 Ice Cream Sandwish (ICS).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu