miercuri, 25 ianuarie 2012

Samsung Galaxy Xcover, exclusiv la Orange: smartphone Android rezistent la apă şi praf

Samsung Galaxy Xcover a fost creat special pentru pasionaţii de aventură, sportivilor sau utilizatorilor care vor să fie siguri că telefonul lor nu va fi afectat de o rafală de ploaie sau de o baie în noroi, dar în acelaşi timp să beneficieze de puterea unui terminal cu Android.

Samsung Galaxy Xcover a primit certificarea IP67, ceea ce înseamnă că este rezistent la scufundări în apă până la adâncimi de 1 m, iar carcasa etanşă îl fereşte de pagubele produse de praf şi de noroi.

Samsung (S5690) Galaxy Xcover, cunoscut şi sub numele Samsung Galaxy Xtreme, are un display generos de 3.6 inch, rezistent la zgârieturi graţie sticlei Corning Gorilla Glass, procesor la 800 Mhz, 512 MB de Ram şi 150 MB pentru stocare internă. Aceasta poate fi extinsă printr-un card micro SD de până la 32 GB. Camera foto este de 3,2 MP, cu autofocus şi LED flash cu funcţie de lanternă.

Bateria Li-Ion de 1.500 mAh promite peste 13 ore convorbiri în 2G şi până la 11 ore convorbiri pe reţeaua 3G.

Sistemul de operare este Android 2.3 Gingerbread şi cu acces la Samsung Social Hub nu vei duce lipsă de aplicaţii care să te ţină mereu în contact cu lumea, jocuri sau oricare dintre miile de aplicaţii de pe Android Market.

Samsung Galaxy Xcover poate fi considerat o alternativă foarte interesantă pentru alte telefoane pregătite să facă faţă condiţiilor dificile, cum ar fi Sony Ericsson Xperia Active sau Motorola Defy/Defy+.

Samsung Galaxy Xcover este disponibil exclusiv la Orange, preţurile pornind de la 59 Euro (sau 213,28 Euro cu TVA inclus - la liber).

Tot la liber, Samsung Galaxy Xcover poate fi cumpărat şi de la eMag, la un preţ de 1.110 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu