luni, 9 ianuarie 2012

Huawei a lansat cel mai subţire smartphone din lume: Ascend P1 S

Huawei a dezvăluit la CES 2012 cel mai subțire smartphone din lume echipat cu procesor dual-core. Huawei Ascend P1 S are o grosime de numai 6,9 mm și vine echipat cu un touchscreen de 4,3 inch mega super AMOLED cu rezoluția de 960 x 540 fabricat din sticlă Corning Gorilla.

Ascend P1 S este, de asemenea, cel mai rapid și mai compact smartphone din clasa sa, beneficiind de performanțele procesorului Cortext-A9 1,5GHz și ale sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Huawei a prezentat tot la CES 2012 și modelul de smartphone Ascend P1 parte din aceeași serie de telefoane, care beneficiază de aceleași funcționalități dar are o grosime de 7,69 mm. Remarcabile prin eleganță și viteza de operare, modelele Ascend P1/P1 S funcționează cu Android 4.0 și vin preinstalate cu interfața personalizată Huawei. Cu ecran touchscreen mega super AMOLED de 4,3 inch, rezoluție de 960 x 540, Corning Gorilla glass și baterie 1.670mAh, seria Huawei Ascend P1/P1 S oferă cea mai bună experiență de utilizare multitasking din clasa sa, modelele fiind deosebit de eficiențe la video și jocuri.

Modelele Ascend P1/P1 S vin totodată echipate cu o impresionantă cameră foto BSI de 8-megapixeli poziționată pe spatele telefonului și o cameră HD de 1,3-megapixeli poziționată în față, un flash dual LED și funcția de optimizare a efectelor HDR. Ascend P1/P1 S permite posesorilor să surprindă secvențe speciale din viața de zi cu zi în imagini clare, cu detalii fine și luminoase chiar dacă fotografiile sunt realizate la lumină scăzută. De asemenea, ambele telefoane sunt capabile să înregistreze video la 1080p imagini ce pot fi vizualizate imediat pe ecranul de 4.3-inch mega super AMOLED.

Conectivitatea 3G de viteză mare, WiFi și Bluetooth și toate celelalte funcții de social media încorporate permit utilizatorilor să împărtășească imediat fotografiile și clipurile video cu prietenii sau familia, via Twitter și Facebook.

Modelele Huawei Ascend P1/P1 S vor fi disponibile în Europa, Asia-Pacific, America de Nord, Australia, Orientul Mijlociu și China din aprilie 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu