marți, 24 ianuarie 2012

Vodafone lansează un FORUM dedicat discuţiilor despre telefonia mobilă

O echipă dedicată de specialişti Vodafone oferă membrilor forumului răspunsuri şi îndrumări referitoare la produsele şi serviciile firmei, zi de zi. Toţi pasionaţii de tehnologie pot discuta, pune întrebări şi oferi răspunsuri despre telefonia mobilă pe Forumul Vodafone, înregistrându-se direct din contul MyVodafone. Cele mai discutate şi apreciate subiecte din prima lună pot aduce utilizatorilor, prin concurs, un Samsung Galaxy Tab 10.1, un Galaxy Nexus şi un Vodafone Smart Tab 7.

Începând de astăzi, 24 ianuarie 2012, Vodafone pune la dispoziţia pasionaţilor de telecom Forumul Vodafone, o resursă de informaţii online. Noul forum este deschis tuturor utilizatorilor, iar o echipă dedicată de specialişti este gata să răspundă, în fiecare zi a săptămânii, întrebărilor despre telecomunicaţii, serviciile şi produsele Vodafone.

„Social Media câştigă în fiecare zi noi utilizatori în România, iar multe dintre dialogurile pe care le avem cu utilizatorii serviciilor noastre au loc azi în mediul online. În ultimii ani am interacţionat atât pe forumuri, cât şi pe conturile noastre de Social Media. Lansarea Forumului Vodafone vine în completarea acestor acţiuni, oferind un mediu dedicat, deschis tuturor clienţilor care vor să discute despre telefonia mobila. Alături de echipa noastră, prezentă 7 zile din 7 online, încurajăm toţi utilizatorii să interacţioneze, să participe la discuţii şi să sprijine comunitatea online,” a declarat Laura Barbu, Marketing-Online Director, Vodafone România.

Pentru a putea interacţiona pe Forumul Vodafone, utilizatorii trebuie doar să se înregistreze cu informaţiile de autentificare din contul MyVodafone.

Structura de discuţii a noului forum este: Comunitate, Telefoane, Echipamente şi Accesorii, Servicii, Self Care şi Reţeaua Vodafone, iar orice utilizator poate deschide o nouă temă de discuţie în aceste categorii.

Cele mai comentate şi apreciate subiecte din prima lună de activitate vor aduce utilizatorilor, prin concurs, trei gadget-uri de top, din oferta Vodafone: un Samsung Galaxy Tab 10.1, un Galaxy Nexus şi un Vodafone Smart Tab 7.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu