marți, 24 ianuarie 2012

LG Optimus Black primeşte update la Android 2.3 Gingerbread

Aşa cum a promis, LG a început să actualizeze telefoanele Optimus Black la versiunea Android 2.3 Gingerbread. Deocamdată, acest update este disponibil posesorilor din India şi Europa.

Actualizarea oferită de LG aduce telefoanele Optimus Black doar la versiunea Android 2.3.4, ceea ce este cam ciudat având în vedere că versiunea 2.3.7, ultima din această serie, a fost lansată de Google de mult timp. Oricum, aceasta din urmă aduce doar modificări şi îmbunătăţiri minore, aşa că posesorii de LG Optimus Black nu pierd mare lucru.

LG a publicat şi principalele noutăţi aduse de acest update. Deci, ce aduce nou versiunea Android 2.3.4 pe LG Optimus Black?
- îmbunătăţirea managementului de energie
- îmbunătăţirea experienţei în jocuri
- interfaţa cu utilizatorul a fost îmbunătăţită pentru a permite un acces şi control mai rapid, fiind totodată şi mai intuitivă
- selectarea unui cuvânt printr-o singură atingere şi copy/paste
- management mai bun la download
- suport pentru noi formate media, precum AAC, AVC, MPEG 4 şi H.263
- noi facilităţi şi alte îmbunătăţiri: management activ al aplicaţiilor, shortcut-uri, widget-uri, icoane, grupuri de aplicaţii, opţiuni la calendar, geotagging la cameră, sincronizare mai bună a emailurilor şi autofocus la cameră mai precis
- aplicaţii actualizate şi Google+ preinstalat

Updateul la Android 2.3.4 se face prin intermediul aplicaţiei LG Update şi prin conectarea telefonului la PC printr-un cablu USB.

LG a promis de asemenea şi update la Android 4.0 Ice Cream Sandwish, dar pentru această versiuni posesorii de Optimus Black trebuie să mai aştepte, cel puţin până în trimestrul trei al anului 2012.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu