luni, 9 ianuarie 2012

Allview lansează noul smartphone 3G P2 AllDro

Allview anunţă lansarea unui nou smartphone Dual SIM - P2 AllDro. Al doilea telefon din gama de produse DroSeries rulează sistemul de operare Android 2.3.5, are un ecran multitouch capacitiv de 3,5”, camera foto principală de 5 MP, sistem de navigare GPS şi conectivitate la internet prin 3G HSPDA şi Wi-Fi.

„Noul smartphone Allview echilibrează perfect funcţionalităţile a două telefoane într-unul singur. Cu noul aparat aplicaţiile pentru activităţile de business se îmbină perfect cu aplicaţiile pentru entertainment, iar cele două cartele SIM permit transferul de date şi de voce simultan. P2 AllDro este alegerea potrivită pentru utilizatorii care îşi doresc un smartphone Dual SIM la un raport calitate - preţ foarte bun”, a declarat Silvia Soare, Marketing Manager Allview.

P2 AllDro acoperă toate posibilităţile de conectare la internet. Fie prin conexiunea Wi-Fi sau 3G, noul telefon realizează streaming video direct în paginile web şi accesează email-ului, reţelele sociale şi alte aplicaţii din interfaţa sa personalizată. De asemenea, prin funcţia Hotspot aparatul se transformă într-un router 3G care permite conectarea a 8 dispozitive la internet de mare viteză - HSPDA.

Pentru a capta momentele importante, P2 AllDro are o cameră principală de 5 MP care surprinde toate detaliile unei fotografii prin funcţiile speciale: autofocus, panoramic, detecţia feţei şi smile shot. Mai mult, camera înregistrează video la o rezoluţie 480p şi 30fps şi camera secundară, amplasată frontal, facilitează realizarea apelurilor video în condiţii bune, având 0,3 MP.

Noul smartphone Allview P2 AllDro are un ecran de 3,5 inch cu rezoluţia 320x480 px, un procesor ARM11 la 670 MHz, 256 MB de RAM iar bateria de 1400 mAh promite 250 ore în stand-by şi 6 ore de convorbire.

În completarea funcţiilor de mai sus, smartphone-ul are trei aplicaţii Allview preinstalate: AllNews, Selfcare Stunnel şi AplyStore. În AllNews pot fi consultate cele mai noi ştiri din toate domeniile de interes, în AplyStore se pot descărca aplicaţii şi jocuri gratuite iar în Selfcare se găsesc informaţii utile în configurarea şi utilizarea telefonului.

P2 AllDro poate fi găsit în reţelele de magazine partenere şi în mediul online la preţul de 749 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu