luni, 30 ianuarie 2012

Allview lansează noul smartphone dual sim P3 AllDro

Allview a lansat al treilea smartphone Dual SIM din gama de produse Dro Series - P3 AllDro. Modelul are un ecran de 4.1” la o rezoluţie de 480x800 px şi rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread.

Printre celelalte caracteristici principale ale noului telefon, se număra camera foto de 8 MP cu Autofocus şi Flash, sistem de navigare GPS integrat şi conectivitate la internet prin GPRS, 3G HSPA şi Wi-Fi.

„Lansarea P3 AllDro marchează o nouă etapă în stategia Allview de dezvoltare a smarphone-urilor şi confirmă, la fel ca modele anterioare, faptul că accesibilitatea ca preţ nu compromite experienţa pe care o oferă, dimpotrivă depăşeşte cu mult exigenţele utilizatorilor”, a declarat Lucian Peticila, Manager General Allview.

Noul telefon Allview P3 AllDro se adaptează perfect nevoilor actuale de comunicare ale utilizatorilor şi este un produs potrivit atât celor care caută un smartphone performant cât şi celor care folosesc pentru prima oară un telefon Android. Smartphone-ul combină specificaţiile tehnice avansate, cu aplicaţiile Allview şi cu opţiunile diverse ale sistemului de operare Android 2.3.5 Gingerbread.

Redarea facila a videoclipurilor este datorată procesorului grafic PowerVR SGX531 care oferă un streaming cursiv. Procesorul are 670 Mhz iar memoria RAM are 512 MB. Funcţia Hotspot transformă telefonul într-un router 3G şi permite conectarea a 8 dispozitive la internet de mare viteza – HSPA.

Tehnologia Dual SIM de ultimă generaţie cu care este dotată  gama de smartphone-uri Allview te ajută să-ţi armonizezi viaţa profesională cu cea personală. P3 AllDro îţi oferă trei variante de realizare a unui apel. Poţi alege între cele 2 SIM-uri de voce sau poţi să suni utilizând aplicaţiile Skype, Yahoo Messenger şi alte aplicaţii VOIP.

Baterie de 1900 mAh promite un timp de stand-by de 200 ore şi 300 minute de convorbire.

Video: Allview P3 AllDro:


Începând cu 30 ianuarie acesta poate fi achiziţionat prin intermediul magazinului online Allview şi din magazinele partenere la pretul recomandat de 999 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu