miercuri, 28 decembrie 2011

"Mesaje de Iubire" de la COSMOTE

COSMOTE România îşi invită clienţii să se implice în cea de-a patra ediţie a programului de responsabilitate corporativă „Mesaje de iubire”, lansat în 2008, prin trimiterea de SMS-uri celor dragi, în noaptea de Anul Nou.

În 2012, ca şi în anii trecuţi, COSMOTE România va oferi o sumă substanţială din veniturile obţinute din SMS-urile trimise în noaptea de Anul Nou organizaţiilor non-guvernamentale şi asociaţiilor de caritate care oferă îngrijire şi ajutor pentru copiii cu situaţii materiale precare sau bolnavi.

În primele trei ediţii ale campaniei „Mesaje de iubire”, COSMOTE România a oferit 140.000 de euro organizaţiilor Asociaţia Little People, Asociaţia Renaitre Romania, Asociaţia SFÂNTUL STELIAN, Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – Focus, Fundaţia Light into Europe, HHC România, Organizaţia Salvaţi Copiii Hunedoara, SOS Satele Copiilor România, Asociaţia Telefonul Copilului, Fundaţia Hospice Casa Speranţei, Asociaţia Orfanilor din Casele de Copii, Asociaţia P.A.V.E.L. şi Salvaţi Copiii România. Cu aceste granturi, organizaţiile non-guvernamentale menţionate au reuşit să continue şi să dezvolte o serie de proiecte caritabile pentru copii, în 2009, 2010 şi 2011.

„Mesaje de Iubire” este un program inspirat dintr-o iniţiativă CSR a Grupului COSMOTE, care se bucură de o mare popularitate în rândul clienţilor, lansat în anul 1999, în Grecia. De la lansarea acestui program în Grecia, Grupul a oferit sprijin unui număr de aproape 20 de organizaţii cu programe adresate copiilor. Iniţiativa a fost adoptată şi în Albania de subsidiara locală a Grupului, AMC. COSMOTE Grecia a donat anul acesta în cadrul programului Mesaje de Iubire, 320.000 euro care vor fi folosiţi de 8 ONG-uri pentru proiecte destinate copiilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu