luni, 19 decembrie 2011

AllDro 3, prima tableta Allview cu diagonala de 10 inch

Allview anunţă lansarea în gama de produse DroSeries a unei noi tablete cu ecran multitouch capacitiv de 10 inch în format 4:3 - AllDro 3 . Tableta rulează sistemul de operare Android 2.3, dispune de un procesor performant Cortex A8 de 1GHz, 512 RAM DDR3, cu suport Flash Player şi se poate conecta la internet prin Wi-Fi.

„AllDro 3 a fost proiectată pentru oamenii de afaceri care au nevoie de un dispozitiv performant, cu un ecran generos, în cadrul întâlnirilor şi prezentărilor şi nu în ultimul rând pentru pasionaţii de lectură care pot citi confortabil ore în şir cărţile preferate. Sistemul Android cu multitudinea de aplicaţii disponibile completează funcţionalităţile tabletei şi transforma utilizarea acesteia într-o experienţă foarte plăcută”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing.

Noua tabletă Allview AllDro 3 este eficientă şi practică în managementul documentelor şi în susţinerea prezentărilor pentru că permite vizualizarea şi editarea cu uşurinţă a informaţiilor direct pe ecranul de 10” 1024x768 px (SVGA), capacitiv, multitouch. Mai mult, prin intermediul cablului HDMI sau prin conectarea la un dispozitiv DLNA, AllDro 3 poate reda pe televizor sau proiector fişierele salvate în memorie. Prin accesarea protocolurilor “remote desktop” tableta poate reda şi datele stocate pe servere sau PC-uri aflate la distanţă.

AllDro 3 oferă o experienţă îmbunătăţită şi din punct de vedere al introducerii textelor. Aceasta prezintă două modalităţi de scriere, adaptate preferinţelor fiecărui utilizator: pen-ul capacitiv şi/sau funcţia de recunoaştere intuitivă a cuvintelor în limba română oferită de aplicaţia Multiling.

Camera foto integrată a tabletei Allview AllDro 3 permite înregistrarea video sau realizarea de fotografii care pot fi apoi postate pe paginile reţelelor de socializare sau transmise direct pe e-mail. Prin aplicaţia Fring camera frontală permite realizarea de apeluri video în cele mai bune condiţii. De asemenea, tableta AllDro 3 oferă posibilitatea stocării fotografiilor şi videoclipurilor realizate în memoria sa internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin microSD card.

Bateria Li-Ion 5500 mAh promite un timp de stand-by de până la 170 ore, streaming de până la 5 ore şi convorbire pe reţeaua Wi-Fi până la 6 ore.

În ceea ce priveşte serviciile de suport, AllDro 3 are în meniu trei aplicaţii proprii: AplyStore, AllNews şi Stunnel. Din AplyStore se pot descărca aplicaţii gratuite, în Stunnel se pot găsi setări în portalul Selfcare, întrebări frecvente şi detalii despre service, în timp ce aplicaţia AllNews prezintă cele mai recente ştiri din toate domeniile de interes.

Tableta Allview AllDro 3 este disponibilă în magazinele partenere şi în mediul online la preţul de 1.149 lei. Pachetul de vânzare cuprinde alături de tabletă şi o husă de protecţie.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu