vineri, 9 decembrie 2011

HTC Sensation, ofertă specială la Vodafone

Oferta specială în magazinul online Vodafone! HTC Sensation, un terminal premium cu sistem de operare Android 2.3, este disponibil acum clienţilor la un preţ redus la 89 euro, de la 139 euro.

HTC Sensation are carcasă sculptată dintr-un singur bloc de aluminiu, ceea ce îi conferă un look premium şi rigiditate în acelaşi timp. Sticla este conturată de-a lungul marginii ecranului S-LCD. Ecranul qHD (540 x 960 pixeli) de 4,3 inch este cu adevărat widescreen, deci nu sacrifică experienţa de vizionare a filmelor.

HTC Sensation are un procesor rapid dual-core de 1,2 GHz. Aplicaţiile pornesc imediat, iar alternarea între ele se face lin. Performanţa dual core iese în evidenţă atunci când telefonul este solicitat la maximum, de exemplu atunci când se rulează muzică, email-urile se descarcă în fundal, iar, în acelaşi timp, utilizatorul navighează pe pagini web cu un conţinut vizual foarte bogat.

HTC Sensation are 768 MB RAM, 1 Gb de memorie internă pentru stocare, cameră foto de 8 MP ce poate filma şi Full HD (1080p) şi sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread). Baterie standard, Li-Ion de 1520 mAh promite 350 ore în stand-by (2G) şi 8 ore şi 20 minute pentru vorbire (2G).

HTC Sensation oferă o experienţă fără precedent pentru vizualizare a filmelor, datorită serviciului HTC Watch, care oferă o selecţie generoasă de titluri de succes de la Hollywood.

HTC Sensation are acum un preţ redus la 89 euro*, de la 139 euro în magazinul online Vodafone.

* cu  abonamentul Mega 25 Internet pe Mobil 1 GB  pentru  2 ani. La liber, terminalul costă 479, 00 € (cu TVA inclus)

La eMAG, HTC Sensation costă 2.259,99 Lei (TVA inclus).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu