luni, 12 decembrie 2011

Allview AllDro Speed, o tabletă de 7” la un preţ foarte mic

Allview anunţă lansarea unei noi tablete, AllDro Speed. Tableta rulează sistemul de operare Android 2.3.4 şi este prevăzută cu ecran capacitiv de 7” multitouch, procesor de 1,2 GHz, procesor grafic cu patru nuclee Mali 400 MP, camera foto frontală, conectivitate la internet prin Wi-Fi şi memorie extensibilă până la 32 GB prin card microSD.

„AllDro Speed a fost creată pentru a depăşi aşteptările utilizatorilor oferind o experienţă multimedia superioară prin soluţia tehnică implementată. Cea mai subţire tabletă Allview este reprezentativă pentru cei care caută o tabletă rapidă ca timp de răspuns la comenzi, atât în rularea aplicaţiilor office şi a jocurilor Android cât şi în conectarea la internet”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

Tableta AllDro Speed permite realizarea streaming-ului video fluent în interiorul paginilor web datorită suportului pentru Flash Player 11 iar prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile şi cu o capacitate de redare adecvată, face posibila vizionarea filmelor până la rezoluţii Quad Full High Definition.

Cu o grosime de doar 9,9 mm şi o greutate de 329 g, noua tabletă AllDro Speed cu design ultra slim aduce un grad sporit de mobilitate utilizatorilor săi. Aceasta poate fi folosită de oriunde pentru editarea şi citirea documentelor, pentru navigarea pe internet sau utilizarea aplicaţiilor Android şi a jocuri online redate direct în browser.

Alături de aplicaţiile de e-mail şi office, în activităţile de business tableta poate accesa cu succes protocoluri remote desktop prin intermediul căruia se conectează de la distanţă la orice PC şi server. De asemenea, datorită compatibilităţii cu dispozitivele DLNA, tableta permite transferul de fişiere multimedia (filme, imagini, muzică) către un televizor sau proiector în condiţii optime de sincronizare fără a fi necesară conectarea prin cablu.

Tableta AllDro Speed poate fi găsită în reţelele de magazine partenere şi în mediul online la preţul de 649 lei. Pachetul standard include alături de tabletă un cablu OTG, alimentator, căşti şi cablu de date USB.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu