luni, 5 decembrie 2011

Allview Dual SIM 3G Qwerty - Q2 Cloud, un telefon business

Allview anunţă astăzi, 5 decembrie 2011, lansarea telefonului din segmentul business Q2 Cloud. Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, cameră de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi şi prin 3G HSDPA sunt doar o parte din caracteristicile noului model care se remarcă prin diversitatea funcţiilor utile pentru viaţa profesională şi cea a aplicaţiilor dedicate timpului liber.

Cu un design profesionist construit în aceeaşi notă business noul Q2 Cloud are meniuri interactive, dublate de o grafică extrem de atractivă iar nuanţele de culoare gri cu negru piano ale carcasei metalice îi conferă o distincţie aparte şi modernă.

„Q2 Cloud este proiectat pentru a oferi confortul unui telefon inteligent prin posibilitatea utilizării a mai multor aplicaţii Java concomitent, prin suportul Wi-Fi şi 3G, opţiunea Push& Go, hotspot şi multe altele”, a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

Q2 Cloud este un model prevăzut cu funcţia de sincronizare automată, prin care este posibilă sincronizarea agendei, calendarului şi a sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare (de ex: Goosync, Hotmail), fără a folosi un cablu conectat la computer sau Bluetooth. Mai mult, telefonul facilitează transmiterea activităţilor direct în calendarul din Microsoft Outlook-ul partenerilor reducând timpul necesar stabilirii unei întâlniri.
Modelul excelează la capitolul conectivitate, oferind alături de conectivitatea la internet prin Wi-Fi şi 3G cu viteze de transfer de până la 7,2 Mbps şi funcţia hotspot prin care Q2 Cloud devine router 3G de internet permiţând accesul simultan la internet a 8 utilizatori. Prin conexiunea 3G telefonul poate realiza şi apelurilor video.

Utilizarea rapidă şi facilă a telefonului este posibilă prin funcţia Push&Go care deschide instant site-uri de socializare, Youtube, calendarul şi aplicaţii prestabilite. De asemenea, fiind un telefon multi-tasking, Q2 Cloud poate rula mai multe aplicaţii în acelaşi timp.

Telefonul are presetate în meniu trei aplicaţii: AplyStore, News şi Stunnel. De aici pot fi descărcate aplicaţii java gratuite, pot fi găsite setări pentru telefon în portalul Selfcare, întrebări frecvente, detalii despre service şi cele mai recente ştiri din toate domeniile de interes. Toate fişierele şi documentele din telefon pot fi stocate în memoria internă sau pe cardul microSD care poate ajunge până la 32 GB.

În ceea ce priveşte suportul multimedia, Q2 Cloud are player media, bluetooth 2.1 care transmite semnal audio de înaltă calitate (stereo) către dispozitivele compatibile şi cameră foto de 3.2 MP cu funcţie de detectare a zâmbetului şi a feţei şi opţiune de realizare a fotografiilor panoramice.

Allview Q2 Cloud poate fi găsit în reţelele de magazine partenere şi în mediul online la preţul de 499 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu