miercuri, 7 decembrie 2011

Galaxy Nexus, ofertă promoţională la Vodafone

Promoţional, în 12 decembrie, cei interesaţi pot cumpăra de la Vodafone noul Galaxy Nexus cu un discount de 70 Euro (TVA inclus), cu orice pachet smartphone cu durată de doi ani. Telefonul va fi disponibil la preţuri ce pornesc de la 169 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 şi 1 GB Internet pe mobil.

Începând din 12 decembrie, Vodafone aduce, în exclusivitate pentru următoarea perioadă, noul Galaxy Nexus, primul telefon din lume ce funcţionează cu Android 4.0, la preţuri ce pornesc de la 169 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 şi 1GB Internet pe mobil.

Promoţional, luni, 12 decembrie, utilizatorii vor putea achiziţiona noul Samsung Galaxy Nexus la un preţ special, cu o reducere de 70 de Euro (TVA inclus), atât în magazinele Vodafone, cât şi online.

Samsung Galaxy Nexus îmbină tehnologia avansată dezvoltată de Google şi cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiază de experienţa oferită de display-ul de 4,65” HD Super AMOLED, cu o rezoluţie 720p (1280 x 720 pixeli), susţinut de un procesor dual-core de 1.2 GHz.

Noua versiune a sistemului de operare, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, aduce o nouă dimensiune platformei. Telefonul beneficiază de o interfaţă actualizată, multi-tasking îmbunătăţit, un nou sistem de notificări, hotspot Wi-Fi şi capacităţi NFC. În premieră pentru sistemul de operare Android, navigaţia tactilă, controlată prin software, înlocuieşte tastele fizice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu