joi, 28 noiembrie 2013

"Black Friday" la Vodafone - preţuri speciale şi bonusuri atractive

De joi, 28 noiembrie, până duminică, 1 decembrie, “Black Friday” vine la Vodafone cu smartphone-uri la preţuri speciale, de la doar 0 Euro, şi bonusuri atractive, în toată reţeaua magazinelor, precum şi online.

Promoţional, în această perioada, clienţii Vodafone pot achiziţiona numeroase smartphone-uri la preţuri de doar 0 Euro, precum Nokia Lumia 520, cu abonamentul Smart 15 şi extraopţiunea de 200 MB trafic, Sony Xperia L cu Smart 19 şi extraopţiunea de 300 MB trafic sau Samsung Galaxy S III, cu RED 45.

Mai mult, toate telefoanele din portofoliul Vodafone vor avea reduceri speciale de preţ, în funcţie de abonamentul ales de utilizatori. Şi clienţii serviciilor de business vor beneficia de oferte speciale, în funcţie de tipul de abonament ales, în aceeaşi perioada.

În plus, clienţii ce activează sau reînnoiesc de Black Friday un abonament Easy, Smart sau RED, primesc bonus 1 GB trafic de date, valabil o luna, pentru o şi mai bună experienţă de navigare online.

De asemenea, exclusiv online, vineri, 29 noiembrie, orice reînnoire făcută prin intermediul www.vodafone.ro/shop aduce utilizatorilor de două ori mai multe puncte de loialitate decât într-o perioada obişnuită a anului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu