marți, 12 noiembrie 2013

Allview Viva i8, tabletă cu procesor Intel la preţ mic

Allview a lansat astăzi Viva i8, prima tabletă din portofoliul său cu un procesor Intel performant, 1 GB de memorie RAM, Android 4.2.2, baterie ce ţine 8 ore şi un preţ foarte bun.

Tableta Allview Viva i8 are un ecran IPS de 7,9 inch cu rezoluţia 1024x768 px, procesor Dual-Core Atom Z2580 la 2 Ghz, 1 GB de memorie RAM şi 16 GB de memorie internă cu posibilitatea de extindere printr-un card microSD.

Cu numai 7,2 mm grosime şi o greutate de 312 grame, noua tableta este cea mai subţire şi uşoară din gama actuală Allview. Tableta Allview Viva i8 rulează sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean şi se remarcă printr-o autonomie ridicată a bateriei, aceasta ajungând până la 8 ore în condiţii de utilizare continuă şi până la 19 zile în stand by.

În testele AnTuTu Benchmark, tableta Viva i8 a obţinut peste 29.000 de puncte, rezultat care o plasează printre cele mai performante tablete.

Tableta Viva i8 este dotată cu o camera foto de 5 megapixeli ce poate înregistra video Full HD. În partea frontală se regăseşte o a doua cameră, de 2 MP, care facilitează convorbirile video.
Tableta are şi receptor GPS SIRF încorporat, ce oferă o precizie mai buna a localizării faţă de soluţiile GPS standard.

Viva i8 oferă suport multi user şi permite astfel accesul cu până la 8 conturi de utilizator.

Noua tableta este compatibilă  cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireless display Smart2View.

Viva i8 este disponibilă pe culoarea alb şi costă 899 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu