miercuri, 6 noiembrie 2013

Vodafone introduce reportarea minutelor, SMS-urilor şi traficul de date neconsumat

De astăzi, în premieră pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, minutele, SMS-urile şi traficul de date neconsumat din noile extraopţiuni se reportează în luna următoare.

Pentru a beneficia de reportarea minutelor, SMS-urilor şi a traficului de date neconsumat, utilizatorii trebuie doar să îşi reînnoiască extraopţiunea pe care o au activă, înainte ca aceasta să expire.

De asemenea, utilizatorii Cartelei Vodafone pot opta pentru un nou portofoliu de extraopţiuni, ce aduc minute internaţionale fixe de la doar 5 Euro/credit, minute internaţionale mobile, SMS-uri nelimitate, precum şi mai mult trafic de date de la 6 Euro/credit şi apeluri nelimitate în reţeaua Vodafone, în extraopţiunile de valoare superioară.

Mai mult, tinerii cu vârste între 14 - 26 de ani care se înscriu în programul Vodafone pentru Tineri beneficiază, pentru aceleaşi extraopţiuni, la acelaşi cost, de un trafic dublu de date, inclus.

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază, în continuare, şi de bonusuri importante, în funcţie de vechimea de utilizare a Cartelei, dar şi de valoarea de reîncărcare, prin recent lansatul program Vodafone pentru Tine la Cartelă, care oferă minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri şi trafic de date, încă din prima zi.

Un comentariu:

  1. Nu mai este valabila treaba asta. Motivul: "[Ioana V*] Beneficiile noilor abonamente nu se mai reporteaza deoarece acum se ofera mult ma multe minute fata de ofertele anterioare.Nu mai avem nici abonamente , nici extraoptiuni la care sa se reporteze minutele si traficul de internet."

    RăspundețiȘtergere