luni, 18 noiembrie 2013

Noi beneficii şi tablete la preţuri speciale pentru abonaţii Vodafone

Vodafone lansează astăzi promoţia specială de Sărbători pentru abonaţii serviciilor de date pentru tabletă şi laptop, care aduce beneficii sporite şi tablete la preţuri avantajoase.

De acum, clienţii care încheie sau reînnoiesc pe doi ani abonamentele Internet Tab Plus 3GB, Internet Tab Turbo 5GB, Internet Nelimitat Plus, Internet Nelimitat Extra şi Internet Nelimitat Turbo primesc 1GB trafic suplimentar de date, gratuit timp de un an. După primul an, clienţii pot păstra traficul suplimentar de 1GB, la preţul promoţional de 1 Euro / luna.

De Sărbători, tableta Vodafone Smart Tab 3 7” este disponibilă, pentru clienţii existenţi, în rate cu 0 Euro avans, cu pachetul Internet Tab Plus (12 Euro/luna) şi 8 Euro/lună rată pe factură, timp de doi ani. Pe lângă traficul bonus, pachetul include conţinut special pentru utilizatori: TV by Vodafone prin aplicaţia Seenow, gratuit timp de 24 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, şi 15GB spaţiu de stocare, inclus în Vodafone Cloud pe toată perioada contractuală.

Utilizatorii pot opta, în sistemul de rate cu plata pe factură şi avans începând de la 0 Euro, şi pentru tabletele Vodafone Smart Tab 3 10’’, Samsung Galaxy Tab 3 10.1 şi Samsung Galaxy Note 10.1 LTE.

De acum, şi noua tabletă Samsung Galaxy Tab 3 8” este disponibilă clienţilor existenţi Vodafone, cu avans de 50 Euro, cu abonamentul Internet Tab Plus şi rată de 12 Euro pe factură timp de 24 de luni.

În plus, clienţii Vodafone pot opta şi pentru două soluţii de conectivitate broadband, la preţuri speciale: Hotspotul mobil R 206, prin care se pot conecta la Internet laptop-uri, PC-uri sau tablete, disponibil, cu abonamentul Internet Nelimitat Extra, la 0 Euro; precum şi pentru modem-ul 4G K5006, la 0 Euro, împreună cu abonamentul Internet Nelimitat Turbo 100, ce include un trafic de 20GB, alături de 1GB bonus, timp de un an.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu