vineri, 15 noiembrie 2013

Vodafone lansează o OFERTĂ SPECIALĂ de Sărbători pentru abonaţi

Clienţii care încheie sau reînnoiesc un abonament Easy sau Smart primesc 2014 minute naţionale şi 2014 MB trafic de date. Abonaţii care semnează sau reînnoiesc un pachet RED primesc 2014 MB trafic de date, alături de convorbirile nelimitate deja incluse. Special pentru utilizatorii înscrişi în programul Vodafone Familia, exclusiv de sărbători, sunt disponibile noile abonamente RED 15, care aduc convorbiri si SMS-uri naţionale nelimitate, de la 15 Euro/luna.


Vodafone lansează astăzi promoţia specială de Sărbători pentru abonaţi, care aduce beneficii sporite, noi abonamente şi telefoane la preţuri avantajoase. Utilizatorii care încheie sau reînnoiesc abonamente ce pornesc de la Easy 7 sau gama Smart primesc, bonus, 2014 minute / SMS-uri naţionale şi 2014 MB trafic de date. De asemenea, şi noii abonaţi RED beneficiază de un bonus de 2014 MB trafic de date, valabil timp de 12 luni.

Bonusul se acordă utilizatorilor care semnează un contract pe o durata de doi ani şi se consumă ulterior beneficiilor incluse în fiecare abonament, iar minutele se pot utiliza în orice reţea naţională fixă şi mobilă.

Mai mult, cu programul Vodafone Familia, utilizatorii pot opta pentru două noi abonamente: RED 15, ce include convorbiri şi SMS-uri nelimitate în orice reţea, alături de 250 MB trafic de internet şi 5GB spaţiu de stocare în aplicaţia Vodafone Cloud, şi RED 20, ce oferă aceleaşi beneficii, precum şi acces la telefoane la preţuri speciale.

De astăzi, şi abonamentele RED 29 şi RED 25 – versiune a aceluiaşi abonament, fără achiziţia unui telefon – oferă utilizatorilor viteze 4G de download, de până la 75 Mbps.

Abonaţii Vodafone beneficiază, în cadrul noii oferte, şi de telefoane la preţuri speciale. Astfel, abonaţii RED 20 pot opta pentru smartphone-ul Samsung GALAXY Trend, la un preţ de 19 Euro. Smartphone-ul dispune de un ecran de 4’’, o cameră foto performantă, de 5 MP, şi un procesor rapid, cu o viteză de 1GHz.

De asemenea, şi abonaţii RED 29 pot beneficia de două smartphone-uri performante, la preţuri de doar 1 Euro: HTC Desire 500, un terminal subţire, elegant, cu un procesor Quad Core de 1.2 GHz, cameră principală de 8 Mp ce dispune de înregistrare video HD şi camera frontală performantă; precum şi Nokia Lumia 625, compatibil cu reţeaua 4G, cu sistem de operare Windows Phone 8 şi ecran generos, de 4.7’’.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu