joi, 28 noiembrie 2013

Allview a lansat X1 Soul mini, cu baterie de 3.000 mAh

Allview lansează astăzi smartphone-ul single SIM X1 Soul mini. Este vorba de o varianta mai compactă a celui mai performant smartphone Allview.

Noul X1 Soul mini are design unibody, ecran de 4,5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, procesor Quad Core de 1GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB memorie Flash, display japonez JDI HD şi două camere foto de 8, respectiv 5 MP.

X1 Soul Mini rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, oferă conexiune HDSPA+ cu viteză de download de până la 42 Mbps şi este dotat cu funcţia Air Gesture, care permite interacţiunea utilizatorilor cu telefonul fără să-l atingă.

În plus, X1 mini vine cu o baterie SDI mai performanţă, de 3000 de mAh, cu o autonomie de peste 8 ore în convorbire şi peste 14 zile în stand by.

Noul device Allview este dotat cu o camera performanţă OV8835 de 8MP cu funcţie de fotografiere continuă, fotografiere panoramică, fotografiere HDR şi înregistrare Full HD. Pe lângă funcţiile standard, camera dispune de o serie de funcţii inteligente, precum picture clear, continuous shooting (99 de fotografii în 21 de secunde) şi best picture. Lentilă camerei este realizată din 5 straturi de sticlă cu filtru UV şi filtru antireflexie. Partea frontală a telefonului dispune de o a două camera de 2MP care facilitează convorbirile video sau realizarea de autoportrete.

X1 Soul mini are GPS EPO, care permite o estimare de până la 30 de zile a orbitei sateliţilor, îmbunătăţind astfel timpul de localizare.

Noul smartphone este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii şi al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

X1 Soul Mini poate fi achiziţionat din magazinele partenere la preţul de 1149 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu