joi, 13 decembrie 2012

Tableta AllDro 3 Speed DUO primeşte update la Android 4.1 Jelly Bean

Allview anunţă actualizarea sistemului de operare la Android 4.1 Jelly Bean, pentru tabletele Alldro Speed 3 DUO care rulează Android 4.0. Noua versiune software aduce performanţe îmbunătăţite în ceea ce priveşte viteza şi cursivitatea proceselor, precum şi noi aplicaţii preinstalate.

„Actualizarea software este dedicată tabletelor Allview Alldro 3 Speed DUO care funcţionează cu sistemul de operare Android 4.0. Suntem încântaţi să comunicăm că de astăzi toţi utilizatorii tabletelor AllDro 3 Speed DUO se vor bucura de beneficiile sistemului de operare Android 4.1”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Android 4.1 oferă funcţii îmbunătăţite faţă de versiunea anterioară 4.0 Ice Cream Sandwich. Este un sistem de operare mai intuitiv, mai fluid şi include o multitudine de opţiuni utile. Printre acestea se numără: sistemul de predicţie a cuvintelor pe tastatura virtuală, actualizarea inteligentă a aplicaţiilor pentru economisirea spaţiului de stocare, securizarea tabletei prin funcţia Face unlock, posibilitatea redimensionării widget-urilor plus multe altele. Pentru pasionaţii de fotografie, camera foto are o interfaţă optimizată care realizează trecerea rapidă şi directă din aparatul foto în galeria de imagini sau invers, printr-o simplă mişcare a degetului pe ecran.

Mai mult, actualizarea pune la dispoziţie două aplicaţii noi: AllTV şi APV PDF Viewer. AllTV este o interfaţă dezvoltată de Allview pentru a facilita administrarea informaţiilor de pe tabletă când aceasta este conectată la televizor prin cablu HDMI. Fie că ne referim la jocuri, ştiri, filme sau reţele de socializare, conţinutul de pe tabletă este afişat şi controlat pe televizorul personal prin această aplicaţie, telecomanda AllTV şi celelalte accesorii din pachetul AllTV.

Tableta AllDro 3 Speed DUO este prima tabletă Allview cu ecran de 9,7 inch care integrează procesorul Dual-Core Cortex A9, la 1,5 GHz. Tableta se remarcă prin capacităţi multimedia captivante datorita ecranului multitouch IPS PRO în format 4:3, folosit de 3 companii de top din lume, care redă imagini clare, vibrante, cu un unghi mare de vizibilitate de aproape 180 de grade.

Mai multe informaţii despre tableta AllDro 3 Speed DUO, dar şi despre procedura de actualizare a sistemului de operare pot fi consultate pe pagina de prezentare a produselor de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu