marți, 18 decembrie 2012

i-Rewind și Info Ski, două aplicaţii pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Ca urmare a lansării serviciului 4G în stațiunile de pe Valea Prahovei și cu ocazia deschiderii sezonului de schi, Orange România lansează două aplicații inovatoare pentru iubitorii sporturilor de iarnă și amenajează o zonă specială de servicii și divertisment la baza pârtiei Clăbucet Sosire din Predeal – Orange Hot Spot.

Astfel, Orange a pregătit i-Rewind și Info Ski de la Orange, două aplicații dedicate turiștilor care își petrec vacanța de iarnă la munte, compatibile cu sistemele de operare iOS și Android.

i-Rewind, una dintre cele mai avansate aplicații mobile dedicate pasionaților de schi, este lansată în premieră la Orange. Începând din 27 decembrie, mai multe camere video amplasate pe pârtia Clăbucet Sosire din Predeal vor filma din unghiuri diferite, la calitate HD, coborârea schiorilor care își descarcă aplicația i-Rewind și își autentifică poziția geografică prin GPS-ul încorporat în smartphone. La final, schiorii primesc direct pe smartphone videoclipul pe care îl pot revedea, edita, salva și arăta prietenilor de pe rețelele sociale. Aplicația a fost dezvoltată de i-Rewind, un start-up românesc pornit de tineri antreprenori români, care se bazează pe o idee originală, patentată internațional.

Cu cea de-a doua aplicație, Info Ski de la Orange, dezvoltată integral de Orange România, oferă turiștilor – clienți Orange și nu numai -  informații complete despre starea vremii și a pârtiilor, despre stațiuni și trasee de schi, hărți, camere web, prețuri la permisele de schi și multe alte informații utile din stațiunile montane românești. Aplicația va putea fi descărcată începând de astăzi din AppStore, urmând să fie disponibilă în curând și în Google Play. De asemenea, clienții Orange vor găsi toate aceste informații și în portalul Orange pe mobil.

Totodată, pe 27 decembrie, se inaugurează și Orange Hot Spot, o zonă special amenajată în Predeal, la Clăbucet Sosire, unde turiștii vor putea să testeze serviciul 4G pe echipamente de ultimă generațile. Printre atracțiile pregătite de Orange pentru turiști se numără transportul schiorilor pe cablu, lecții de inițiere cu un monitor de schi și drumul cu taxiul de la pârtie până în orice punct din Predeal.

„Iarna aceasta, turiștii care aleg să-și petreacă vacanța pe Valea Prahovei vor avea parte de mai multe surprize de la Orange: vor descoperi noi modalități de a testa cele mai noi tehnologii și se vor bucura de cele mai spectaculoase aplicații mobile pentru schiori disponibile în acest moment în România și chiar în lume”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange România.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu