joi, 6 decembrie 2012

Apple iPad 4 Retina, cel mai mic preţ din România


Cele mai dorite tablete de la Apple sunt noile iPad 4 Retina. QuickMobile vă oferă toată gama de tablete iPad 4 cu display Retina la cel mai bun preţ din România.

Priveşti un iPad cu ecran Retina şi dintr-o dată totul e clar. Chiar îţi atingi fotografiile, răsfoieşti o carte, cânţi la pian. Nu mai e nimic care să stea între tine şi ceea ce iubeşti. Asta fiindcă elementele fundamentale ale iPad, ecranul, procesorul, camerele, conexiunea wireless lucrează împreună pentru a crea cea mai bună experienţă posibilă. Toate acestea fac ca tableta iPad să fie capabilă de mult mai multe decât ţi-ai putea imagina.

Tableta iPad 4 este de doua ori mai rapid cu noul chip A6X, ecran retina revoluţionar cu rezoluţie 2048 x 1536 pixeli, performanţă grafică de două ori mai mare, durata de viaţă a bateriei de până la 10 ore, cameră FaceTime şi iSight, înregistrare video Full HD 1080p, conexiuni ultra rapide şi vine cu noul sistem de operare iOS 6.

QuickMobile are cele mai bune preţuri la gama de produse iPad 4 Retina, acestea pornind de la 2.299 Lei, pentru tableta Apple Ipad 4 Retina Wifi 16Gb Black.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu