miercuri, 19 decembrie 2012

Star Taxi extinde serviciile de comandă în Braşov

Prin intermediul Star Taxi, aplicaţie ce şi-a dovedit deja utilitatea în rândul publicului din Capitală, utilizatorii terminalelor mobile vor putea efectua comenzi către taxiuri şi în Braşov, direct din aplicaţie, fără a mai fi nevoie să apeleze telefonic un dispecer al unei companii.

„Vodafone îşi propune să simplifice radical experienţa de comandă a unui taxi, folosind doar un smartphone şi internetul pe mobil. De acum, braşovenii beneficiază de una dintre cele mai avansate aplicaţii din piaţa locală. În plus, călătoria cu taxiul este şi mai plăcută, automobilele fiind dotate cu reţele Wi-Fi gratuite”, a declarat Ovidiu Paraschivescu, Team-Leader Applications and Content, Vodafone România.

„Braşov este un oraş important, care atrage foarte mulţi turişti, reprezentativ pe harta României, încărcat de istorie dar, în egală măsură, un loc al pasionaţilor de tehnologie. Pentru localnicii practici şi iubitori de smartphone-uri, dar şi pentru turiştii activi care vor să exploreze oraşul, Star Taxi ajunge la Braşov”, a declarat Florin Stoian, CEO Star Taxi.

Zilnic sunt înregistraţi, în medie, 30 de şoferi în reţeaua Star Taxi din Braşov. Până la sfârşitul anului, aplicaţia mobilă va reuni peste 200 de şoferi. Serviciul urmează să fie extins şi în alte oraşe mari din România, în curând.

Din aplicaţia compatibilă iOS şi Android, utilizatorii pot vizualiza profilul taximetristului şi calificativul acordat de ceilalţi clienţi, preţul pe kilometru, informaţii despre dotarea maşinii şi siguranţa utilizării unui taxi licenţiat. De asemenea, toate automobilele incluse în reţeaua Star Taxi permit accesul la Internet Wi-Fi în mod gratuit, pe toată perioada călătoriei.

Mai mult, serviciul este util şi pentru taximetrişti, deoarece creşte numărul de clienţi, le pune la dispoziţie un smartphone de top şi le oferă acces gratuit la harta de navigare a oraşului.

Star Taxi a înregistrat, până în prezent, peste 30.000 de descărcări pe platformele iOS şi Android, peste 2.000 de comenzi zilnice şi a generat încasări de peste 23.000 de euro pentru şoferii din reţea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu