joi, 6 decembrie 2012

Speed City, succesoarea celei mai vândute tablete Allview


Allview anunţă lansare tabletei Speed City, cu ecran de 7 inch, procesor Dual Core Cortex A9 la 1,5 Ghz şi sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean - succesoarea celei mai vândute tablete Allview - AllDro Speed. Noul dispozitiv are un procesor grafic Dual Core Mali 400 MP2, o memorie internă de 8 GB extensibila la 32 GB prin card microSD şi conectivitate la internet Wi-Fi şi 3G opţională prin modem extern. Vezi cât costă!

„Succesul de care s-a bucurat modelul Alldro Speed în rândul clienţilor noştri ne-a inspirat în dezvoltarea unei noi tablete care oferă performanţă la un preţ competitiv - Speed City. Prin completarea gamei cu acest model, suntem pregătiţi să intrăm în anul 2013 cu o ofertă foarte atractivă pentru piaţă. Suntem convinşi că Speed City se va număra în topul preferinţelor clienţilor noştri şi va deveni un produs top sale al anului viitor.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

Cu o grosime de 9,7 mm şi o greutate de doar 327 g, tableta Speed City are un design slim fiind uşor de purtat oriunde. Design-ul compact este completat cu un capac de aluminiu care asigură o rezistenta sporită.

Tableta vine cu aplicaţii utile precum: AllTV, Office Suite Viewer, Bitdefender, News etc. şi poate fi personalizată cu multe alte aplicaţii din magazinul preinstalat. In plus, tableta este concepută şi pentru jocuri. Procesorul grafic Dual Core Mali 400 oferă suportul pentru redarea cursivă şi rapidă a conţinutului multimedia.

Prin intermediul cablului HDMI conectat la dispozitivele compatibile utilizatorii pot proiecta filme, imagini şi videoclipuri direct pe televizor, la rezoluţie FullHD.

Aplicaţia antivirus preinstalată, Bitdefender Mobile Security, protejază informaţiile stocate în memorie. În ceea ce priveşte navigarea pe internet, suportul HTML 5 realizează streaming video fluent în interiorul paginilor web şi redă cu uşurinţă filme din reţea sau de pe YouTube.

Tableta Allview Speed City poate fi achiziţionata în versiune alba sau neagra, atât din magazinul online Allview cât şi din reţelele de magazine partenere la preţul de 499 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu