luni, 3 decembrie 2012

Noi dimensiuni pentru abonamentele de voce şi date de la COSMOTE


Cosmote România introduce o nouă structură pentru portofoliul de abonamente dedicat clienţilor rezidenţiali şi pentru extraopţiunile Connect Mobile. Noile tarife oferă mai multe beneficii, mai mult trafic de date inclus şi un bonus de SMS-uri naţionale, în timp ce noul portofoliu Connect Mobile, pentru abonamente şi cartela preplătită, satisface nevoia crescută a clienţilor noştri pentru soluţii de conectivitate mai flexibile.

Noul portofoliu de planuri tarifare oferă mai mult trafic de date pentru clienţii COSMOTE, ajungând până la 3GB cu noul COSMOTE Smart XXL+. Astfel, clienţii îşi pot utiliza smartphone-urile la capacitate maximă, fără a mai avea grija banilor. Noul portofoliu oferă un raport excelent calitate – preţ, începând cu 6,2 euro/lună (TVA inclus) pentru abonamentul COSMOTE XS+ până la 56 euro/lună pentru noul COSMOTE Smart XXL+.

Mai mult, abonamentele COSMOTE de la XS+ la XXL+ vin împreună cu o ofertă promoţională avantajoasă. Clienţii care aleg un contract pe 24 de luni vor primi un bonus de SMS-uri naţionale, oferite în primele 6 luni calendaristice de la activare; în plus, clienţii care aleg unul dintre abonamentele COSMOTE M+, L+, XL+ sau XXL+ vor primi apeluri şi SMS-uri nelimitate în reţea în prima lună de la activare.

Portofoliul de abonamente include acum patru extraopţiuni diferite, oferind trafic de date de la 400 MB până la 4GB (conform nevoilor specifice ale consumatorilor).

De la finalul lunii septembrie, COSMOTE România oferă viteze de descărcare de până la 43,2 Mbps pentru Internetul mobil în 74 oraşe importante din ţară, reprezentând 41% din populaţie. Mai mult, clienţii se pot bucura de viteze de până la 21,6 Mbps în tehnologia HSPA+, în 147 de oraşe din ţară. În total, serviciile 3G acoperă în prezent peste 68% din populaţia României.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu