miercuri, 12 decembrie 2012

Aplicaţia Transport Urban include acum şi Cluj-Napoca şi Timişoara

Aplicaţia gratuita Transport Urban include, de acum, opţiunea de planificare a rutelor urbane, utilizând mijloacele de transport public din Cluj-Napoca şi Timişoara.

Transport Urban include hărţi pe care sunt prezente toate staţiile autobuzelor, tramvaielor şi troleibuzelor, precum şi instrumente de selectare a punctelor de plecare, respectiv de sosire, calcularea rutei optime realizându-se astfel cu uşurinţă. În plus, traseele necesare pot fi printate, salvate sau trimise prietenilor.

Transport Urban include şi detalii despre traseele mijloacelor de transport în comun din Bucureşti, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Ploieşti. Mai mult, în prezent, utilizatorii din Bucureşti şi Iaşi pot plăti călătoriile în sistemul de transport public direct din aplicaţie.

Transport Urban, dezvoltată de Concept Apps, joint venture între SimPlus şi asociaţia Concept Urban, este compatibilă cu sistemele de operare Android, iOS şi Windows Phone. Aplicaţia va include, în viitorul apropiat, şi rutele de transport public din Alba-Iulia, Craiova şi Sibiu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu