marți, 1 octombrie 2013

Vodafone Prepay, program de fidelizare

De astăzi, utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază de bonusuri importante, în funcţie de vechimea de utilizare a Cartelei, printr-un program special de beneficii, care oferă minute naţionale şi internaţionale, SMS-uri şi trafic de date, încă din prima zi.

Pentru a beneficia de noile bonusuri, toţi utilizatorii trebuie doar să se înscrie în programul Vodafone pentru Tine la Cartelă, printr-un SMS gratuit cu textul DA, la numărul 2789.

În plus, utilizatorii de peste 3 ani ai Cartelei Vodafone pot alege, o dată pe lună, o ofertă specială: apeluri gratuite, nelimitate, în reţea, duminica. Mai mult, cei care au o vechime a Cartelei de peste 10 ani primesc o data pe lună apeluri gratuite, nelimitate, în reţea, în week-end.

De asemenea, clienţii pot opta, pentru doar 15 Euro, pentru un pachet ce include telefonul Samsung E1200, alături de Cartela Vodafone cu opţiunea Total 5, gratuită timp de trei luni. De asemenea, aceştia pot alege pachetul ce include, alături de aceeaşi opţiune, un telefon Nokia 100, pentru doar 25 Euro.

Într-un pachet în valoare de 69 Euro, utilizatorii primesc smartphone-ul Vodafone Smart Mini, împreună cu opţiunea Nelimitat 6, gratuită timp de trei luni.

Pentru informaţii suplimentare, accesaţi www.vodafone.ro/cartela.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu