marți, 15 octombrie 2013

HTC a lansat One Max – display FHD de 5,9 inch, cititor de amprente

După Mini, HTC a anunţat versiunea mai mare a lui One, numită One Max. Noul phablet HTC One Max are un ecran IPS de 5,9 inch 1080p şi un chipset Snapdragon 600 cu procesor quad-core Krait la 1,7 Ghz, grafică Adreno 320 şi 2 GB de memorie RAM. Merită menţionat şi cititorul de amprentă, amplasat în spate.

La fel ca originalul One, noul HTC One Max include o cameră foto principală cu tehnologie UltraPixel, capabilă de înregistrare 1080p la 30 fps şi 720p la 60 fps, dar fără stabilizare optică de această dată.

HTC One Max vine cu acelaşi stil de carcasă din aluminiu, dar acum cu un capac spate care se poate desface, regăsind în interior slotul pentru card microSD, ce poate extinde capacitatea memoriei interne de 16 sau 32 de GB. La bateria de 3.300 mAh tot nu avem acces, dar promite până la 28 de ore de convorbiri şi până la 585 ore în stand-by.

O altă facilitate interesantă a noului HTC One Max o reprezintă cititorul de amprente, amplasat pe capacul din spate, chiar sub camera foto. Cu ajutorul acestui senzor se poate debloca telefonul precum şi accesa mai rapid diverse aplicaţii prin programarea amprentelor utilizate.

HTC One Max rulează Android 4.3 Jelly Bean cu interfaţa HTC Sense 5.5. Telefonul nu are suport pentru Beats Audio dar difuzoarele stereo BoomSound sunt la bord, oferind un sunet puternic şi amplu.

HTC One Max va fi disponibil pe pieţele europene din această săptămână, dar preţurile nu au fost deocamdată dezvăluite. HTC a pregătit o linie specială de accesorii pentru One Max, inclusiv un stylus capacitiv din aluminiu, un Power Flip ce include şi o baterie adiţională de 1.200 mAh, etc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu