vineri, 25 octombrie 2013

Allview City Life, cea mai ieftină tabletă românească

Allview lansează City Life, cea mai accesibilă tabletă din gama actuala.  Noua tabletă Allview se remarca printr-un design ultra slim, viteza de procesare asigurată de procesorul Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz şi sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Tableta Allview City life este dotată cu un procesor Dual Core Cortex A9 de 1,5 Ghz şi procesor grafic Mali 400 pentru ca jocurile şi aplicaţiile să ruleze rapid. City Life are capacitatea de a reda filme si videoclipuri Full HD, iar dacă este conectată prin cablu HDMI la un televizor, filmele şi videoclipurile pot fi vizualizate la această rezoluţie. Device-ul oferă conectivitate Wi-fi, conectivitate PC prin USB şi posibilitatea de conexiune 3G printr-un modem extern.

City Life oferă  şi o autonomie ridicată a bateriei, de până la 4 ore în condiţii de funcţionare continuă şi până la 10 zile în stand-by.

Accesibilă ca preţ şi uşor de utilizat, noua tabletă Allview City Life nu face rabat de la performanţe. O dovedeşte rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde City Life a obţinut peste 12.000 de puncte.

Tableta Allview City Life  va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată la preţul de 399 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu