vineri, 25 octombrie 2013

LG G Pad 8.3, disponibilă în România

Mult așteptata tabletă LG G Pad 8.3 va fi disponibilă în curând şi în România. Tableta LG G Pad 8.3 este prima de mărimea sa care oferă display Full HD și este cea mai recentă și inovatoare adiție la seria de produse mobile premium LG.

Lansarea tabletei LG G Pad 8.3 reprezintă încă un pas mare în designul și tehnologia LG și demonstrează că seria G merge din bine în mai bine. Asemeni telefonului premium LG G2, tableta G Pad 8.3 oferă tehnologie de ultimă oră într-o formă subțire și atractivă și este produsul potrivit pentru intrarea pe piața de tablete a ţării noastre.

Tableta LG G Pad 8.3 a fost dezvăluită în cadrul evenimentului IFA 2013 care a avut loc în luna septembrie, în Berlin și a primit laude pentru designul inteligent și pentru tehnologia de top integrată. În ciuda display-ului mare și a bateriei de 4600 mAh.

G Pad 8.3 poate fi ținută într-o singură mână, iar la cele 338g ale sale este la fel de ușoară ca un ziar.

LG G Pad 8.3 este prima tabletă de 8 inci care oferă display Full HD, exact ca ceilalţi membrii din seria G, smartphone-urile G Pro și G2. G Pad 8.3 este echipat cu 1920 x 1200 WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array), un display capabil să livreze o calitate a imaginii și o rezoluție chiar mai bună decât a display-ului standard full HD.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 600 cu 1.7GHz Quad-Core CPU îmbunătățește experiența de vizionare permițând utilizatorilor să se bucure de conținut media Full HD, fără niciun compromis.

LG G Pad 8.3 va fi curând disponibilă pentru achiziţie la eMAG.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu