miercuri, 16 octombrie 2013

E-Boda Revo R80, o tabletă pentru iubitorii de jocuri 3D

E-Boda îşi extinde gama de tablete de 7.85" cu modelul Revo R80. Tableta integrează un procesor Allwinner A31S Cortex A7 Quad Core de 1.2 GHz, un procesor grafic cu 8 nuclee, memorie RAM de 1 GB şi rulează sistemul de operare Android 4.2.

"Am lansat modelul Revo R80 cu gândul la utilizatorii români care aleg o tabletă pentru divertisment. Am căutat să integrăm componente care să ofere o experienţă cât mai bună de gaming, dar şi de vizionare a filmelor pe tabletă," declară Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

"Am ales un procesor grafic cu 8 nuclee şi una dintre cele mai recente versiuni a sistemului de operare Android pentru ca utilizatorii noştri să poată accesa inclusiv jocuri 3D," adaugă Alexandru Dragoiu.

Tableta Revo R80 a fost construită pentru a suporta o varietate largă de jocuri şi aplicaţii. Procesorul Quad Core şi sistemul de operare Android 4.2 asigură o navigare fără întreruperi a paginilor web sau a reţelelor de socializare. Procesorul grafic cu 8 nuclee permite redarea fluidă chiar şi a celor mai complexe jocuri 3D, ce pot fi stocate în memoria internă de 8 GB a tabletei.

Carcasa metalică a tabletei Revo R80 integrează un ecran HD de 7.85", cu o rezoluţie de 1024x768 pixeli, sensibil în 5 puncte independente

Tableta Revo R80 este disponibilă la preţul recomandat de doar 599 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu