joi, 10 octombrie 2013

Happy GO, primul smartphone Evolio

Evolio a lansat primul săi smartphone, Happy GO fiind primul telefon de pe piaţă cu soft de navigare şi hărţi preinstalate. Telefonul este dual sim, are echipare tehnică de top şi este construit pe cea mai nouă platformă hardware, cu procesor quad-core.

Happy GO are deja preinstalate soft de navigaţie şi harta completă a Europei, utilizatorii nemaifiind nevoiţi să achiziţioneze separat licenţe sau alte aplicaţii în acest sens.

Evolio Happy Go are sistem de operare Android 4.2, procesor Quad core 1,2GHz, accelerator grafic PowerVR şi permite folosirea unui singur echipament pentru utilizarea a două reţele de telecomunicaţii, fiind dual sim.

 Alte atuuri ale Happy GO sunt camera principală de 8 Mpx, cu care se pot face fotografii excepţionale, şi ecranul HD de 4.5” (cu rezoluţia 1280x720p) cu cea mai mare densitate de pixeli per inch a unui telefon romanesc, de 326PPI, oferind o claritate deosebită

De asemenea, utilizatorii lui vor avea acces gratuit o lună la abonamentele video TV+Avantaj+Filmbox prin intermediul aplicaţiei SeeNow.

 Evolio Happy Go este disponibil şi în varianta simplă, fără soft de navigaţie şi hărţi, sub  numele Happy, şi se poate achiziţiona online de la 799 lei (Evolio Happy) sau 899 lei pentru Evolio Happy Go.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu