luni, 2 septembrie 2013

LG G Pad 8.3, prima tabletă de 8 inch cu display Full HD

LG a anunțat astăzi lansarea tabletei LG G Pad 8.3, cel mai recent dispozitiv din gama de dispozitive mobile premium G Series. Noua tabletă LG G Pad 8.3 dispune de primul display Full HD disponibil pentru o tabletă 8 inc, de o experiență de utilizare unică și o largă gamă de posibilități de conectare.

Lansarea oficială va avea loc săptămâna viitoare, în cadrul târgului IFA 2013 din Berlin, și vine ca o urmare a lansării superphone-ului LG G2, consolidând astfel angajamentul LG de a deveni lider pe piața dispozitivelor mobile avansate prin intermediul gamei de produse premium G Series.

În ciuda display-ului mare, LG G Pad 8.3 dispune de dimensiuni reduse care permit utilizatorului să țină tableta confortabil într-o singură mână. Aceste dimensiuni sunt rezultatul studiilor realizate de către LG în rândul consumatorilor, studii privind mărimea optimă a unei tablete. În ciuda portabilității ridicate a tabletei, aceasta dispune de o puternică baterie de 4600 mAh care face posibilă utilizarea pentru un timp îndelungat, dar păstrează greutatea la un nivel scăzut, de doar 338g.

LG G Pad 8.3 încorporează o calitate cheie a altor dispozitive premium G Series, printre care smartphone-urile G Pro și G2, fiind prima tabletă de 8 inci care dispune de un display Full HD. G Pad este echipată cu un display 1920 x 1200 WUXGA (Widescreen Ultra Extended Graphics Array) capabil să afișeze imagini de calitate superioară față de un display standard Full HD. Mai mult, procesorul  Qualcomm Snapdragon 600, cu CPU Quad-Core de 1.7 GHz îmbunătățește experiența de vizualizare și permite utilizatorilor să se bucure de conținut Full HD fără a compromite performanța.

LG G Pad 8.3 satisface variatele cerințe privind convergența dispozitivelor. Prin intermediul aplicației QPair, fiecare apel sau mesaj primit pe smartphone va apărea și pe G Pad, creând astfel o experiență unică. Utilizatorii pot apoi răspunde prin intermediul LG G Pad 8.3. QPair poate permite tabletei G Pad să se conecteze chiar și la smartphone-urile sau tabletele altor producători (OS Jelly Bean recomandat). Notițele create cu ajutorul QMemo pot fi salvate direct pe smartphone-ul ultilizatorului și pot fi partajate de pe aceste dispozitive.

LG G Pad 8.3 pune la dispoziție funcții practice care oferă beneficii reale, precum multitasking avansat.

LG G Pad 8.3 va fi disponibilă global în toate piețele cheie, precum America de Nord, Europa și Asia, precum și în alte regiuni începând cu al patrulea trimestru al 2013. Prețul va fi anunțat la momentul lansării.

Specificații:

  • Procesor: Procesor 1.7GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 600 
  • Display: 8.3 inch WUXGA (1920 x 1200 pixeli / 273 ppi) 
  • Memorie: 16GB eMMC 
  • RAM: 2GB LPDDR2 
  • Aparat foto: Spate 5.0MP / Față 1.3MP 
  • Baterie: 4,600mAh 
  • Sistem de operare: Android Jelly Bean 4.2.2 
  • Dimensiuni: 216.8 x 126.5 x 8.3mm 
  • Greutate: 338g 
  • Culori: Negru / Alb

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu