joi, 19 septembrie 2013

Allview lansează tableta 2 Speed Quad, compatibilă cu tehnologia Miracast

Allview lansează astăzi tableta 2Speed Quad. Noul device Allview se remarcă printr-un puternic procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie ridicată a bateriei şi rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean. Device-ul este compatibil cu tehnologia Miracast.

Esenţa tabletei 2 Speed Quad o reprezintă procesorul Quad Core Cortex A7 de 1 GHz, ecranul de 8 inch cu rezoluţie 1024x768px, sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean,  cele 2 camere foto-video şi bateria cu o autonomie de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă şi până la 18 zile în stand-by. Performanţele tabletei 2 Speed Quad au fost dovedite de rezultatele testului AnTuTu Benchmark, unde device-ul a obţinut peste 20.000 de puncte.

 O noutate pe care o aduce  2 Speed Quad este funcţia Dual Display. Conectând device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, două conţinuturi diferite: un film pe televizor şi o altă aplicaţie  pe ecranul tabletei.

 Allview 2 Speed Quad va fi disponibilă în două variante de culori (alb si negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei. Tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu