marți, 10 septembrie 2013

GALAXY Gear, ceasul inteligent de la Samsung

Samsung a anunțat lansarea GALAXY Gear, dispozitivul perfect care se transformă într-un partener de viață ideal. Acesta face parte din universul Samsung GALAXY. Samsung GALAXY Gear îmbină conectivitatea cu funcțiile smart, alături de inovații tehnologice, într-un dispozitiv premium care devine accesoriul perfect pentru orice pasionat de tehnologie.

Samsung GALAXY Gear le oferă utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de prezent și de a fi permanent conectați cu device-urile Galaxy. Cu ajutorul dispozitivului, aceștia pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și mail-uri, alături de alerte, astfel că utilizatorii pot previzualiza acele mesaje, precum și accepta sau respinge discret apelurile.

Difuzorul încorporat permite realizarea apelurilor hands-free cu ajutorul dispozitivului GALAXY Gear, păstrând în același timp device-ul conectat.

Alături de funcțiile smart, Samsung GALAXY Gear introduce noi funcții surprinzătoare care le oferă utilizatorilor oportunitatea de a surprinde cele mai importante momente. Cu ajutorul funcției Memographer și al camerei de 1,9 megapixeli, cei aflați mereu în mișcare pot realiza atât fotografii, cât și clipuri video pentru a crea repede note vizuale ale celor mai importante și interesante informații pe care le întâlnesc. În plus, acestea pot fi împărtășite cu cei dragi prin intermediul rețelelor de socializare. Mai mult, funcția Voice Memo le permite utilizatorilor să înregistreze gânduri sau conversații și să salveze acele înregistrări sub formă de text pe dispozitivele GALAXY.

Datorită noului Samsung GALAXY Gear, utilizatorii se pot bucura de o gamă variată de funcții oferite de noul accesoriu. Funcția Auto Lock securizează automat și smartphone-ul, în momentul în care acesta este la o distanță mai mare de 1,5 metri de telefon. În momentul în care telefonul este din nou în raza de proximitate, Samsung GALAXY Gear îl deblochează, astfel încât informațiile să fie mereu în siguranță. Funcția Find My Device este utilă pentru a afla locul în care se află telefonul sau alte dispozitive smart care în momentul activării funcției transmit semnale sonore și luminoase. În plus, datorită noului dispozitiv Samsung GALAXY Gear, utilizatorii pot controla melodiile redate de dispozitivele din universul GALAXY. Mai mult, GALAXY Gear poate fi folosit și ca pedometru pentru a ține evidența activităților fizice și a performanțelor cuantificate în numărul de calorii arse, în numărul de pași sau în distanțele parcurse.

Samsung GALAXY Gear este un accesoriu definitoriu prin liniile elegante. Design-ul rafinat și finisajele de înaltă calitate conturează imaginea unei bijuterii de lux care poate fi asortată oricărei ținute. Forma rotunjită a Galaxy Gear îmbracă elegant încheietura mâinii. De asemenea, interfața poate fi personalizată cu ușurință. Dispozitivul oferă 10 opțiuni de afișare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descărca interfețe adiționale prin intermediul Samsung Apps. Experiența GALAXY Gear poate fi personalizată până la cel mai mic detaliu pentru că utilizatorii pot alege din șase culori vibrante: Jet Black, Mocha Gray, Wild Orange, Oatmeal Beige, Rose Gold și Lime Green.

Samsung GALAXY Gear va fi lansat împreună cu GALAXY Note 3 în mai mult de 140 țări începând cu data de 25 septembrie 2013.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu