marți, 17 septembrie 2013

Noutăţile de toamnă de la Orange

Începând de astăzi, toate abonamentele Orange includ trafic de date şi aplicaţia Orange Antivirus pentru navigare pe internet în deplină siguranţă. De asemenea, majoritatea abonamentelor beneficiază de servicii de stocare şi de protecţie a informaţiilor din telefon, precum şi servicii de divertisment. Serviciile şi aplicaţiile noi din oferta de toamnă, incluse în abonamente, sunt menite să simplifice accesul clienţilor la lumea digitală şi să le ofere experienţe complete de utilizare a noilor tehnologii, oriunde şi de pe ce orice tip de ecran.

Clienţii care aleg abonamentele Delfin vor avea de acum trafic de date inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil şi bonus aplicaţia Orange Antivirus.

Cei ce optează pentru abonamentele Cangur vor beneficia de pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil, iar ca bonus spaţiu de stocare în Orange Cloud, aplicaţia Orange Antivirus şi trafic gratuit prin aplicaţia Libon.

Clienţii care aleg abonamentele Tigru vor primi bonus aplicaţia Orange Antivirus, precum şi spaţiu de stocare în Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, aceştia vor primi, în plus, aplicaţia Deezer şi serviciul Back-up Kit.

Abonamentele Panteră aduc, începând de astăzi, o abundenţă de date, cea mai rapidă conexiune de internet pe mobil, la viteze 4G, pe lângă servicii oferite bonus: aplicaţia Orange Antivirus, serviciul Backup Kit, Asigurarea pentru telefon şi aplicaţia Orange TV Go, care oferă acces la TV de pe orice tip de ecran.

Din 18 septembrie, utilizatorii de cartele PrePay vor beneficia de un nou portofoliu simplificat de opţiuni, toate cu trafic de date inclus. În premieră, clienţii PrePay vor avea posibilitatea de a folosi internet pe mobil la viteze 4G, pentru a împărţăşi instant cele mai bune momente cu prietenii.

Totodată, pentru a aduce mai aproape clienţilor beneficiile tehnologiei 4G, portofoliul Orange de smartphone compatibile 4G se va imbogăţi cu 5 noi modele: Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G şi Samsung Galaxy Note 3.

De asemenea, Orange va aduce, în exclusivitate, două smartphone-uri accesibile, Orange Zali, din gama proprie şi modelul Samsung Galaxy Trend Lite.

Mai mult, clienţii pot alege telefonul Nokia Lumia 520, primul terminal cu sistem de operare Windows aflat în oferta best deal, la cel mai bun preţ de pe piaţă şi disponibil într-o gamă variată de culori.

De la mijlocul lunii octombrie, la Orange va fi disponibilă şi tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1, o tabletă 4G, la un pret accesibil.

Aplicaţia Orange Antivirus, realizată în colaborare cu Bitdefender, oferă clienţilor Orange posibilitatea de a-şi proteja telefoanele şi tabletele, cu sistem de operare Android, împotriva viruşilor, a aplicaţiilor ce pot reprezenta un pericol şi de a fi în deplină siguranţă atunci când navighează pe net. Aplicaţia asigură şi posibilitatea de localizare, blocare sau ştergere a informaţiilor din telefon, de la distanţă, în caz de pierdere. Aplicaţia Orange Antivirus este oferită ca bonus la toate abonamentele Delfin, Cangur, Tigru şi Panteră.

Orange Content Lock este o aplicaţie oferită în parteneriat cu Bitdefender, pentru telefoanele cu sistem de operare Android, care are ca funcţii principale monitorizarea şi filtrarea de conţinut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu