joi, 5 septembrie 2013

IFA 2013 - Sony lansează Xperia Z1 şi alte electronice revoluţionare

Sony lansează smartphone-ul Xperia Z1, o nouă serie revoluţionară de camere foto, noul handycam 4k şi laptopurile VAIO Fit multi-flip PC.

 Noua gamă de electronice, condusă de revoluţionarul smartphone -Xperia Z1- este menită să valorifice puterea One Sony îmbinând tehnologiile inovatoare Sony cu design-ul de ultimă oră, pentru a furniza experienţe de primă clasă pentru consumatori.

Noul Xperia Z1 combină cele mai recente tehnologii mobile de la Sony într-un corp cu un design superb, oferind performanţe fără egal ale camerei, aplicaţii pentru conectarea şi distribuirea conţinutului pe reţelele de socializare şi acces imediat la o gamă variată de experienţe de entertainment.

Printre produsele dezvăluite la IFA în Berlin, se numără:

Xperia Z1 
Xperia Z1 este un smartphone premium rezistent la apă, care îmbină cele mai performante tehnologii de la Sony, entertainment, design, conectivitate şi o cameră foto unică şi revoluţionară. Camera încorporată de noul Xperia Z1 oferă acelaşi nivel de calitate şi performanţă ca o cameră foto compactă digitală, graţie lentilelor ”G Lens”, senzorului mare de imagine CMOS “Exmor RS for mobile”, şi procesorului de imagine “BIONZ for mobile”. Smartphone-ul dispune de o suită de aplicaţii şi efecte speciale pentru fotografie, opţiuni pentru reţelele sociale şi funcţie inovatoare de căutare grafică, dar şi multe alte aplicaţii care vor fi disponibile ulterior.

După ce fotografiază, utilizatorii pot să încarce şi să posteze automate pozele în PlayMemories Online, un serviciu de cloud pentru imagini, cu opţiunea “All-sync”. Acest serviciu poate fi accesat oricând, prin smartphone, tabletă sau PC. Xperia Z1 este compatibil cu o gamă largă de produse, pentru o experienţă mai bogată.

Cyber-shot QX10 and QX100
Noile modele Cyber-shot QX10 şi QX100 introduc un nou concept de brand în imaginea digitală. Acestea îţi pot transforma smartphone-ul într-o cameră profesionistă, fiind partenerii perfecţi pentru smartphone-uri, inclusiv pentru noul Xperia Z1. Camerele pot fi conectate wireless cu telefonul tău, astfel că pot fi utilizate fie împreună smartphone-ul, fie individual. Noile camere sunt echipate cu un senzor de înaltă rezoluţie, zoom optic, stabilizator optic şi funcţii de control manual, conectivitate prin NFC şi wi-fi, dar şi opţiunea de filmare HD.

FDR-AX1 4K Handycam
După ce a revoluţionat segmentul de electronice pentru consumatorii casnici cu televizorul BRAVIA 4K, Sony lansează noul FDR-AX1, pentru cei care doresc să îşi păstreze amintirile la o rezoluţie fără egal.

VAIO Fit multi-flip PC 15A/14A/13A/11A 
VAIO Fit multi-flip este un laptop premium, cu un design unic, care permite utilizatorilor să transforme uşor laptopul în tabletă, prin simpla rabatare a ecranului. Tot prin rabatare, utilizatorii pot profita de viewer mode, împărtăşind mai uşor conţinutul de pe ecran cu o persoană aflată în faţa lor. Noua funcţie VAIO Inspiration Stream oferă o experienţă inegalabilă în capturarea, editarea şi organizarea conţinutului media, cu ajutorul unui stylus digital, care vine la pachet cu VAIO Fit 13.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu