luni, 4 martie 2013

Samsung Galaxy S4, toate specificaţiile

Graţie programului de teste benchmark AnTuTu, avem acum toate specificaţiile noului smartphone de vârf Galaxy S IV. Mai lipeşte confirmarea lor oficială, însă aceasta va veni pe 14 martie, când este programat evenimentul de lansare, la New York.

Galaxy S4, noul vârf de gamă am Samsung, va avea un ecran de 4,99 inch Full HD (1920x1080px), cu o densitate de 441 ppi, un chipset Exynos 5 Octa 5410, cu 4 nuclee Cortex-A15 + 4 nuclee Cortex-A7 la 1,8 Ghz, 2 GB de RAM şi un GPU PowerVR SGX 544 MP.

Sistemul de operare este, evident, Android 4.2 Jelly Bean, ce mai nouă versiune de până acum.

Interesant este faptul că screenshot-ul confirmă că chipul Exynos Octa al noului Galaxy S4 suportă atât reţelele GSM, WCDMA cât şi cele 4G LTE. Zvonurile anterioare spuneau că noul smartphone va veni în două versiuni, cu chipseturi diferite pentru fiecare reţea.

Un alt zvon mai spune că telefonul va fi construit tot din plastic, însă nu este nimic sigur.



Am mai aflat că noul Galaxy S4 va avea o cameră principală de 13 MP, faţă de cea de 8 MP pe care a folosit-o la dispozitivele high-end anterioare (Galaxy S2, S3, Galaxy Note).

Samsung va prezenta noul smartphone Galaxy S4 pe 14 martie, în cadrul unui eveniment special programat la New York, în Times Square.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu