marți, 12 martie 2013

LG Optimus G şi Nokia Lumia 920, disponibile la Orange

Clienţii Orange vor putea găsi începând de astăzi o gamă dedicată celor mai performante telefoane: smartphone-urile star. Acestea sunt dotate cu tehnologii şi funcţii de ultimă generaţie. În plus, fiecare star afişat pe pagină este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange, prin care apelurile vor avea un sunet clar ca lacrima. Mai mult, clienţii care comandă aceste smartphone-uri prin magazinul online chiar înainte de apariţia în magazin, vor primi cadouri pe măsură. Primele telefoane prezentate pe pagina dedicată disponibile şi pentru precomenzi online sunt LG Optimus G şi Nokia Lumia 920.

LG Optimus G, cel mai performant smartphone din gama LG, poate fi achiziţionat exclusiv de la Orange la un preţ recomandat de 189 euro (TVA inclus) împreună cu un abonament Panteră 39.

LG Optimus G  are un ecran de 4,7 inchi True HD IPS Plus Display, procesor quad-core Snapdragon S4 Pro, 2 GB de RAM, memorie internă de 32 GB, camera foto de 13 MP şi bateria de 2100 mAh. Sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean.

Nokia Lumia 920, cel mai inovator telefon din gama Lumia ce funcţionează cu sistem de operare Windows Phone 8, este disponibil la Orange la un preţ recomandat de 249 euro (TVA inclus) alături de un abonament Panteră 39.

Lumia 920 are un procesor Dual-Core 1.5 GHz Snapdragon  S4, ecran de 4,5 inch PureMotion HD+ şi  cameră foto de 8,7 MP cu tehnologie Pure View, ce permite realizarea de fotografii şi videoclipuri luminoase, clare, în orice condiţii de luminozitate. Nokia Lumia 920 aduce versiuni complete ale Microsoft Office şi Outlook care permit crearea şi editarea cu uşurinţă, de oriunde s-ar afla, a documentelor PowerPoint, Excel şi Word. Clienţii care vor opta să îl comande prin magazinul online vor primi cadou o pereche de căşti stereo Nokia WH-930 Purity HD by Monster.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu