luni, 11 martie 2013

LG demonstrează în premieră mondială tehnologia Wireless Ultra HD

LG a prezentat în premieră mondială tehnologia Wireless Ultra High Definition (Ultra HD) în cadrul târgului Mobile World Congress (MWC) 2013, ce a avut loc în Barcelona, între 25 si 28 februarie. Tehnologia WUHD permite utilizatorilor să vizioneze jocuri și alte tipuri de conținut multimedia de pe telefoanele mobile pe televizoarele Ultra HD în timp real, prin intermediul transferului de date wireless.

“Mulțumită tehnologiei inovatoare numită Wireless Ultra HD Transmission, utilizatorii pot să transfere și să vizualizeze conținutul preferat de pe telefoanele personale pe cele mai noi televizoare UltraHD. Odată cu dezvoltarea acestei tehnologii de ultimă oră, LG își întărește poziția de inovator în acest domeniu.” a declarat Dr. Jong-seok Park, Președinte și CEO al LG Electronics Mobile Communications Company.

Tehnologia Wireless Ultra HD Transmission permite un transfer de date mult mai rapid și facil față de compresia video mobilă anterioară, precum și alte sisteme de transfer. Având aproape zero întârzieri și pierderi de date, funcția va fi integrată pe noile telefoane LG și va folosi exclusiv conexiuni WiFi, stabilite de către utilizator. Mai mult, în timpul transmisei propriu-zise, conținutul multimedia este ajustat în mod automat în funcție de rezoluția televizorului iar consumul este redus la jumătate, prin distribuția inteligentă a proceselor WUHD către procesorul și resursele telefonului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu