vineri, 22 martie 2013

BlackBerry Z10, disponibil la Vodafone din 29 martie

Mult aşteptatul smartphone poate fi testat de astăzi în AFI Cotroceni, în Vodafone Experience Store şi în magazinul Vodafone din Baneasa Shopping City. Utilizatorii vor putea achiziţiona noul BlackBerry Z10 pentru 199 Euro, cu abonamentul Mega 25 şi 1,5 GB Internet pe mobil. Clienţii serviciilor business pot cumpăra smartphone-ul la preţuri ce pornesc de la 39 Euro, alături de pachetul Top Plus.

Smartphone-ul BlackBerry Z10, vârf de gamă din portofoliul companiei canadiene BlackBerry, va fi disponibil, din data de 29 martie, în magazinele din reţeaua Vodafone şi în magazinul online, atât pentru utilizatorii individuali cât şi pentru clienţii serviciilor business.

De asemenea, noul smartphone poate fi testat, de astăzi, atât în Vodafone Experience Store din AFI Cotroceni, cât şi în magazinul Vodafone din centrul comercial Băneasa Shopping City.

Utilizatorii serviciilor Vodafone pot achiziţiona noul smartphone la un preţ de 199 Euro (TVA inclus), cu abonamentul Mega 25, în valoare de 25 Euro/lună, şi opţiunea 1,5 GB Internet pe mobil, pe doi ani. Mai mult, clienţii serviciilor de business pot opta pentru BlackBerry Z10 la preţuri ce pornesc de la 39 Euro, alături de pachetul Top Plus.

Smartphone-ul BlackBerry Z10 aduce, în premieră, BlackBerry flow, o noua interfaţa de utilizare, complet regândită pentru o experienţă simplă şi intuitivă, parte a sistemului de operare BlackBerry 10. Mai mult, cu BlackBerry Hub, indiferent de aplicaţia care rulează pe ecran, cu un simplu gest toate mesajele, email-urile sau conversaţiile devin vizibile. Sistemul de mesagerie BlackBerry Messenger include de acum mai multe facilităţi video, precum şi funcţia Screen Share, prin care pot fi distribuite fotografiile, paginile accesate sau documentele utilizatorilor.

BlackBerry Z10 dispune de o memorie internă de 16 GB, alături de un procesor Dual Core cu o viteză de 1,5 GHz şi 2 GB RAM. Design-ul inovator este completat de ecranul de 4,2 inch şi camera de 8 MP.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu